Poppedop printables

We zijn net op vakantie geweest, en het staat me nog levendig in mijn geheugen hoe we, enigszins gestressed, probeerden alle koffers gepakt te krijgen. Bang om iets te vergeten, en uiteindelijk waren we natuurlijk ook iets vergeten. De babyfoon! Nou ja, gelukkig niet onoverkomelijk, we lagen nu gewoon vroeg op bed en zijn daardoor heerlijk uitgerust. Maar toch was het fijn geweest als we de vakantie-printlijst van Poppedop hadden gehad voor vertrek. Had een hoop gedoe gescheeld. Overigens heeft Poppedop nog meer handige printables tegenwoordig. Zo zag ik er eentje om de zindelijkheid te trainen, maar ook een verjaardagsplanner en een groente- en fruit diploma. Handig! Echt van die dingen die je als moeder van jonge kids goed kunt gebruiken!

Namens Poppedop mag ik 5 printables van de huis-oppas-checklist weggeven! Laat ons via dit formulier weten welk “get organised” onderwerp jij nog mist. Wie weet krijg jij deze dan binnenkort in je mailbox! Deze actie loopt tot en met 21 juli 2012.

Vorig artikelTheater app
Volgend artikelBoekje: hoe start ik een webshop?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in