Boekje: hoe start ik een webshop?

In dit internettijdperk schieten de webwinkels als paddestoelen in de lucht. Het gros daarvan bestaat na enkele jaren al niet meer. Zeker in deze crisistijd is er veel concurrentie en soms moeilijk om je te onderscheiden van anderen. Met als gevolg: teruglopende inkomsten en het besluit om er maar mee te stoppen. Toch hoeft dat niet. Stefanie van Druenen is ervaringsdeskundige. Zij begon een webshop en moest na een jaar concluderen dat ze maar beter kon stoppen. Ze zat niet bij de pakken neer en ging op onderzoek uit. Waar was het misgegaan? Hoe had haar webshop wel een succes kunnen worden? Haar ervaringen beschreef ze in het beknopte boekje: hoe start ik een webshop. Een handzaam en makkelijk weg te lezen boek met een hoop tips, adviezen, ervaringen en do’s en don’t ‘s wanneer je een webshop gaat beginnen. Voor iedereen die plannen heeft in die richting, of wellicht net gestart is, een heel waardevol boekje om door te nemen.

Namens Hoe start ik een webshop? mogen wij 1 exemplaar van dit “handboek voor de ondernemer” weggeven. Laat ons via dit formulier weten welke opleiding Stefanie heeft gevolgd, dat zij in aanraking is gekomen met webshops. Deze actie loopt tot 22 juli 2012.

Vorig artikelPoppedop printables
Volgend artikelKralenkwarts
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in