Programma’s terugkijken: genieten in je eigen tijd!

TV meubel stylenProgramma’s terugkijken heeft veel voordelen. Ten eerste is het op die manier natuurlijk mogelijk om te kijken naar wat je wilt, waar en wanneer je maar wilt. Bovendien kun je kijken op een apparaat naar keuze. Bij NLZIET, een online platform voor het streamen van televisie-uitzendingen, kun je tot een jaar lang reclamevrij programma’s kijken. Dit kan zowel live als door het terugkijken van uitzendingen. Zelfs tijdens een vakantie binnen de EU heb je toegang tot de programma’s en hoef je niks te missen. NLZIET heeft een samenwerking tussen NPO, RTL en KIJK een breed aanbod, dat zowel publieke als commerciële programma’s omvat. In totaal zijn er meer dan 40 zenders om live of on demand naar te kijken. Het enige wat nodig is om te kunnen kijken, is een stabiele internetverbinding. Op de NLZIET website of app zijn alle programma’s beschikbaar.

Terugkijken, vooruitkijken

Zo is het dus mogelijk om jouw favoriete programma’s terug te kijken op je geheel eigen manier. Maar daarnaast is vooruitkijken ook een optie. Ben je helemaal weg van een programma en wil je zo snel mogelijk verder kijken, kun je het programma in ‘mijn series’ plaatsen. Op die manier komt er direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kun je achter elkaar naar je favoriete serie kijken. Heb je alle afleveringen van je favoriete serie gezien en ben je op zoek naar inspiratie voor iets nieuws? Dan kun je browsen in de lijst van populaire programma’s, tot je op een nieuwe serie of film stuit die je aanspreekt. Het aanbod is zo groot, dat er altijd wel iets te vinden is.

Nederland toen en nu

Voor wie meer wil weten van de Nederlandse geschiedenis, is Het Verhaal Van Nederland een aanrader. Deze tiendelige dramaserie belicht tien periodes uit de Nederlandse geschiedenis, die tot leven gebracht worden door acteurs. Daan Schuurmans is hierin een verteller, die in het hier en nu op historisch belangrijke plaatsen loopt om extra uitleg te geven. Voor wie behoefte heeft aan minder serieuze kost, kan het reilen en zeilen van de familie Meiland in Chateau Meiland uitkomst bieden. Inmiddels heeft de familie Frankrijk achter zich gelaten, om een pension in Noordwijk te openen.

Engelstalig

Naast Nederlandse programma’s zijn er ook Engelstalige series te zien en terug te kijken. Bijvoorbeeld The Night Manager, waarin een hotelmanager om hulp gevraagd wordt door een invloedrijke hotelgast. Hij wordt onverhoopt meegenomen in de wereld van een zakenman en wapenhandelaar. Of Sullivan’s Crossing, waarin de zakenpartner van een succesvolle chirurg wordt aangeklaagd wegens fraude. Ze besluit terug te keren naar een afgelegen camping in Nova Scotia, waar ze verbinding wil maken met haar roots. Echter, dat gaat niet zo eenvoudig voor wie het verleden niet onder ogen wil zien. Welke programma’s kijk jij graag terug?

Vorig artikelDe 3 hipste vloeren van 2024
Volgend artikel5 leuke bedrijfsuitjes voor een memorabele ervaring
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in