Puur Zen

Oke, Blue Monday is geweest, we blijven optimistisch denken alvast aan het voorjaar. Mooie dagen, weinig virusjes, terrasjes weer en heel misschien zelfs al wel een dagje strand? Of wellicht heb je, net als een derde van de Nederlandse bevolking, op Blue Monday wel een vakantie richting de zon geboekt. Hoe het ook zij: een Kikoy tas of towel te koop bij Puur Zen mag eigenlijk niet ontbreken als het mooie weer zich aandient.   De Kikoy doeken uit Mombasa, Kenia, zijn er in twee soorten, de standaard doek, heel handig te gebruiken op het strand, in de sauna, bij yoga of zelfs als pareo en de towel, een met badstof gevoerde doek. Het badstof heeft een contrasterende kleur aan de binnenkant en is voorzien van een heel handig zakje met klittenband. Er zijn ook hippe tassen beschikbaar, minstens zo leuk als je naar het strand gaat en bovendien lekker ruim.

Puur Zen geeft een korting van €5,00 weg! Op zowel de standaard doek als de beach towel. Geef bij je bestelling de code HH5KK door via het opmerkingenveld, en ontvang de 5 euro retour op je bankrekening. Veel shopplezier! Deze kortingsactie eindigt op 1 april 2011.

Vorig artikelMissy Higgins
Volgend artikelWashi tape houder
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in