Jojojanneke

De ontwerpen van Jojojanneke zijn zo herkenbaar, dat je ze al van een afstand kunt spotten. Bijvoorbeeld als je iemand ziet lopen met een Jojojanneke tas bijvoorbeeld, zoals ik laatst. Lekker vrolijk, een eigen stijl. Grappige uiltjes, meisjes met lippen van hartjes, hertjes, vogeltjes. Allemaal afbeeldingen waarbij je denkt aan mooi weer en blij zijn. Bij Jojojanneke kun je terecht voor je geboortekaartjes en adresstickers, maar ook andere leuke spulletjes. Denk bijvoorbeeld aan een hip notitieblok, muurstickers, prachtige tassen, magneten en buttons. Wenskaarten en ansichtkaarten in alle soorten en maten, leuk en handig voor elke gelegenheid. Ik maak veel gebruik van het notitieblok, het ligt op mijn bureau om belangrijke aantekeningen op te maken. Mooi en handig tegelijk! Mijn dochter sjouwt met het tasje, waarin ze al haar spulletjes verzameld. Wij hebben Jojojanneke dus al helemaal in onze armen gesloten hier in huis! Jojojanneke is zonder twijfel een adresje om helemaal hip mee voor de dag te komen!

En hoera! De komende 2 weken is er voor alle Hip & Hot lezers een korting! Op alle webwinkelartikelen èn op alle geboortekaartjes krijg je met de code hipenhot 10% korting. Geef de code door via het opmerkingenformulier. Jojojanneke is wel vanaf zondag op vakantie, dus even afwachten als er niet direct reactie komt…

Vorig artikelMadreperla
Volgend artikelZwangerschapsfotografie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in