Kussen en Zo!

Een website die geheel in het teken staat van een goed doel en waarvan de gehele opbrengst ook naar het goede doel gaat. Zo’n website is Kussen en Zo! Een prachtig initiatief waar absoluut wat aandacht aan besteed mag worden. Je kunt op de website prachtige handgemaakte sieraden kopen, zoals armbanden en kettingen. Maar ook onderdelen om zelf sieraden te maken kun je er vinden. Natuurlijk zijn er genoeg websites te vinden waar je sieraden kunt kopen maar ik vind het prachtig dat de gehele opbrengst van Kussen en Zo! naar Stichting Abel Schuiling toe gaat.

De Stichting is in 2007 opgericht na Abel zijn eerste verjaardag. Hij had het grootste gedeelte van zijn leven in het ziekenhuis doorgebracht. Abel heeft de ziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie) en kon eindelijk weer naar huis. Maar thuis waren erg veel aanpassingen nodig waar ook veel geld voor nodig was. Daarom is toen de Stichting opgericht. Inmiddels doet de Stichting veel meer en wordt er ook geld gebruikt voor onderzoeken e.d. Als je bij Kussen en Zo! iets leuks koopt gaat dus de gehele opbrengst naar Stichting Abel Schuiling. Help kinderen met SMA en koop een van de mooie sieraden bij Kussen en Zo!

Vorig artikelFlowee
Volgend artikelKerstmuts met naam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in