Hip in het najaar: dierenprintjes

speldjes dierenprintIk ben in de gelukkige omstandigheid dat ik maarliefst 2 meisjes heb, wat ook echt meisjes-meisjes zijn. Lenthe, klein als ze is, loopt nu al hele dagen met kettingen om haar nek die ze van haar grote zus pikt. Speldjes laat ze helaas nog niet zitten, maar dat komt vast. Sterre heeft mooie lange blonde haren en wil wel graag vanalles in haar haar. Als het maar geen zeer doet, want dan begint ze te gillen 🙂 Dan roep ik steevast: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden… Van speldjes kun je er niet genoeg hebben.

Lees ook: Haarclipjes voor kinderen

Hip in het najaar: dierenprintjes

Staartjes & Strikjes springt dit najaar in op de dierenprintjes die je de komende tijd veel gaat zien. Tijgerprintjes, en ook zachte berenvachtjes op speldjes voor in het haar. Leuk bij een matchende legging in de herfst. Zelf ben ik (als Zeeuwse van origine) ook gecharmeerd van de Zeeuwse collectie. Haarspeldjes met Zeeuwse knopen. Erg leuk! Binnenkort maar weer eens wat bijbestellen… Wie weet ook voor Lenthe maar eens een eigen bakje met speldjes verzamelen. Want hip in het najaar: dierenprintjes zijn the bom! 

frutsel

Vorig artikelBabykamer inrichten
Volgend artikelGrijze naamslingers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in