Slingo Mama

Toen mijn dochtertje geboren was, wilde ik een draagdoek. Ik ben nooit gezwicht voor een babybjorn, geen idee of die dingen fijn zijn, maar mij leek het niks. Ik ben van de geweven draagdoeken. Heerlijk vind ik dat, zo’n klein prulleke tegen je aan. En hoewel het er misschien ingewikkeld uit ziet, het is ook superhandig. Je moet alleen even het knopen oefenen, maar heel YouTube staat vol filmpjes om dat te leren. Ik had het in elk geval vrij snel onder de knie. Mijn eerste doek was een Storchenwiege. Prima doek, maar wel wat stug. Na gebruik en wassen wordt hij vanzelf soepeler gelukkig. Na de geboorte van Yuren wilde ik graag een nieuwe doek. Ook omdat mijn Storchenwiege roze was, maar ik wilde sowieso eens wat anders proberen. Van Slingo Mama ontving ik 2 geweven doeken om uit te testen. Wat ik al heel fijn vond, wat het advies dat ik via de mail kreeg. Er werd goed naar mijn argumenten geluisterd en op basis daarvan adviseerde ze mij goed. Ik koos dus een Ellaroo en een Didymos uit om te proberen. De Ellaroo bleek een heel fijne doek voor de zomer. Lekker dun en daardoor goed bij de wat warmere temperaturen. Ook goed te knopen. De Dydimos is iets dikker, maar heerlijk zacht en soepel. Ik merk dat ik ‘m vaak pak, hij is ook mooi geweven. Maar bij Slingo Mama hebben ze nog veel meer soorten. En qua prijs kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Lijkt het knopen je niks? Slingo Mama verkoopt ook dragers die niet geknoopt hoeven te worden. Een Mei Tai, voorgevormde dragers, een Ring Sling, een rekbare doek, echt vanalles! Ga maar eens zelf kijken op de site. Wat je ook kiest, het dragen van je kindje is fijn, en vaak word je kindje er zelf ook lekker rustig van.

Voor Hip & Hot lezers biedt Slingo Mama deze maand een mooie korting aan bij je bestelling. Met de code hip&hot krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment! Dus wie toch al van plan was een (extra) draagdoek aan te schaffen… nu is je kans om nog wat goedkoper uit te zijn!

Vorig artikelKaleidosphere
Volgend artikelLaptoptailors
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in