Relaxen in je achtertuin, dat doe je zò!

Eettafel of loungeset
Bron: https://www.pinterest.com/pin/125819383316722832/

De zomer is nu echt begonnen en als je een achtertuin hebt, wil je er ook goed gebruik van maken tijdens mooie zomerdagen! Maar hoe richt je jouw tuin in om er zo veel mogelijk plezier van te hebben? Zodat je kinderen ongestoord kunnen spelen of zodat jij met je partner of vriendinnen kan relaxen of een familiedinertje kan organiseren in de tuin! Wij hebben wat tips voor je verzameld hoe je dit allemaal mogelijk kunt maken in één tuin.

Tips

Door lage beplanting te gebruiken, houd je je tuin overzichtelijk. Dit is handig als je jonge kinderen of huisdieren hebt, zo kan je ook van een afstandje zien wat ze doen. Bovendien oogt je tuin groter als er geen ‘onderbrekingen’ in zitten. Wil je graag een boom, hoge struik of een schuurtje in je tuin? Plaats deze dan altijd tegen de rand van de tuin aan, dus tegen de schutting.

Daarnaast is het heerlijk om te zonnen in je tuin, maar hou er rekening mee dat niet iedereen altijd in de zon wil zitten. Zeker als je graag vriendinnen of familie over de vloer hebt, is het bijvoorbeeld handig als je snel een parasol uit kan klappen. Ook kan zonwering hier de perfecte oplossing bieden. Zonwering prijzen lopen erg uiteen, maar de prijzen van zonwering beginnen al bij € 200.

Kun je geen keuze maken tussen een loungeset of een mooie eettafel in de tuin? Als je mooie open tuindeuren laat installeren, kun je genieten van het gemak van een eettafel binnen en heb je alle ruimte voor een mooie loungeset in de tuin om heerlijk te ontspannen.

Liever geen open deuren omdat je het graag fris houdt binnenshuis in de zomer? Dan is het een goed idee om eens naar de voordelen van rolluiken te kijken. Rolluiken prijzen beginnen al vanaf € 100. Op deze manier geniet je buiten van het heerlijke weer en binnen van een aangename temperatuur.

Open tuin
Bron: https://www.pinterest.com/pin/499547783644917147/

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelWin een flacon Happy Sunshine zonnebrand voor de kids
Volgend artikelWin een paar super slippers van FitFlop
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in