Droog je was buiten voor dat heerlijke lente gevoel!

droogmolen brabantiaDe lente zit in de lucht. Dat merk ik, omdat ik gisteren weer met mijn zonnebril op pad ging, vorige week buiten at en de kinderen veel buitenspelen. Overal zie ik knoppen aan de bomen, de Japanse Kers bloeit een zee van roze en de was droog ik het liefst buiten.

Met het oog op ons nieuwe huis is de Brabantia droogmolen een absolute musthave. Daar kan ik straks mijn was lekker vaak buiten hangen, en ben ik minder afhankelijk van de droger. Heel welkom, kan ik je vertellen, want ik kom om in de was met een groot gezin.

Wij hebben zo’n slimme thermostaat, en daar kan ik precies zien hoeveel energie de droger verbruikt. Dat is dus veel. Zeker als hij soms dagelijks aan staat. Dat gebeurt: want die valt in de modder, de volgende plast in haar broek want de aankomende verjaardag is zo spannend en de volgende spuugt weer eens de banaan uit die bij nader inzien toch minder lekker smaakte dan hij er op voorhand uitzag.

Je was drogen aan een droogmolen bespaart dus aanzienlijk in de kosten. Daarnaast is het ook gewoon veel beter voor het milieu. In deze tijd van het jaar is er voldoende zon, zodat je was vlot droogt en nog belangrijker, heerlijk gaat ruiken! Weet je nog, die geur van vroeger, toen je moeder de was gedaan had en buiten ophing? We kennen het tegenwoordig bijna niet meer, maar eigenlijk is het zoveel fijner dan de geur van was uit de droger.

Er is trouwens nòg een groot voordeel van je was buiten drogen: je kleding slijt veel minder snel. Nu doe ik sowieso al geen mooie kleding in de droger, maar het nadeel van je was binnen ophangen is dat al het vocht in je huis blijft hangen. Niet zo best voor kindjes met een allergie, want huisstofmijt gedijt enorm goed in een vochtige omgeving.

Ik hang mijn was dus het liefste buiten en ben dan ook erg gelukkig met mijn Brabantia Droogmolen, die ik in het nieuwe huis heel erg veel ga gebruiken! Trouwens, Brabantia plant voor elke droogmolen of WallFix een echte boom, waardoor je dubbel zo goed bezig bent!

Wil jij ook energie besparen, je kleding mooier houden, bijdragen aan een beter milieu èn genieten van een heerlijke frisse lentegeur in je was? Brabantia heeft droogmolens in allerlei soorten, maten en prijzen!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #68
Volgend artikelZó ziet een tof geboortekaartje er uit!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hier een gezin met 2 volwassenen en 3 kindjes en de droger staat al een jaar ongebruikt te niksen in de garage 😀 Het vraagt soms wat creativiteit, maar op den duur denk je niet eens meer aan die droger 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in