Win een flacon Happy Sunshine zonnebrand voor de kids

wishing you sunshineWe weten het allemaal: een kinderhuidje is gevoelig en teer en heeft daarom in de zon een goede bescherming nodig. Happy Sunshine is een nieuwe kindvriendelijke zonnelijn. Het is een veilige, waterresistante, parabeenvrije zonnecrème met beschermingsfactor 30. Door de unieke samenstelling van de crème worden ook vervelende zonneblaasjes voorkomen. De zonnebrand is te koop in 2 maten, 500 ml en 1000 ml en online verkrijgbaar.

Ik heb de Happy Sunshine crème de afgelopen periode meerdere keren gebruikt voor Quint. Met zijn rossige haartjes, lichte huid én veel sproetjes heeft hij zeker goede bescherming nodig! Ik vond het een hele fijne crème. Het is wat dikkig qua structuur maar smeert daardoor juist goed uit. Bovendien ruikt de crème heerlijk! Maar het allerbelangrijkste : de crème doet wat hij moet doen: het beschermen van de huid.

Happy Sunshine Sun Cream PackshotHip & Hot mag maar liefst 4 flacons Happy Sunshine van 500 ml. weggeven. Hoe doe je mee? Vul het antwoord op de vraag met welke Stichting werkt Happy Sunshine samen? in op onderstaand formulier. Uit de juiste inzendingen worden 4 winnaars gekozen. Deze actie loopt tot en met 12 juli 2015.

Wil je meteen kopen? Gebruik dan de kortingscode Hip&Hot15 voor 15% korting op je bestelling. Ook de korting loopt t/m 12 juli 2015. Happy holidays!

zon copy

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #22
  Volgend artikelRelaxen in je achtertuin, dat doe je zò!
  Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in