Room Copenhagen

Schaaltjes ole jensenHet Scandinavische designcollectief Room Copenhagen heeft in samenwerking met de Deense designer Ole Jensen een nieuwe collectie op de markt gebracht. Room Copenhagen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van designvoorwerpen van wereldmerken zoals LEGO en Pantone. De designstudio bewijst daarmee dat een uniek design niet altijd hoge kosten met zich mee hoeft te brengen. 

Lees ook: Huset, Scandinavisch design webwinkel

Room Copenhagen

De Ole Jensen voor Room Copenhagen collectie is een verzameling van producten voor opbergen, koken en serveren. De collectie bestaat uit kommen, bekers, kannen, borden en keukengerei. In alle ontwerpen zijn zachte ronden vormen terug te vinden waarbij in ieder product de individuele expressie en functie tot uiting komt. Individueel komt ieder product tot zijn recht, maar gecombineerd ontstaat er een levendig en divers geheel. Er worden voor de producten nieuwe zeer duurzame en functionele materialen gebruikt. Hoewel het design een levendige en organische uitstraling heeft, is het ter gelijke tijd simpel, tijdloos en typisch Scandinavisch gehouden. Verkrijgbaar bij oa de Bijenkorf of online via Bol.com.

Room copenhagen

Vorig artikelMerkkleding met fikse kortingen
Volgend artikelSpeel strandbingo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in