De barbecueboer on tour

salades bbq boerJe kunt klagen over het weer, maar eigenlijk is het de laatste weken, met name ‘s middags, best heel lekker. Steeds opnieuw schijnt de zon en denk ik: lekker, barbecue-weer! Tijd voor een barbecuefeestje met buren, vrienden of familie. Natuurlijk kun je dan naar de supermarkt racen om vlees, sausjes en salades, maar soms heb ik daar dus helemaal geen zin in. Dan zit ik zo lekker in de zon dat ik denk: de Barbecue Boer!

Wat is de Barbecue Boer?

Ik hoor je denken: wat is dat nou weer? Ik ga het uitleggen. De Barbecue Boer is namelijk een geweldig concept. Vind ik dan. Je kunt hier een kant en klare bbq bestellen. En met kant en klaar bedoel ik ook ècht kant en klaar: je hebt zelfs geen afwas. Op de website kun je kiezen voor 8 verschillende pakketten. Vlees, vis, luxe vlees, vegetarisch, glutenvrij en zelfs aan halal is gedacht. Bestellen kan vanaf 10 personen en ongeveer 1 week van te voren. Heel handig als je een keer met vrienden, familie of buren wil barbecuen op straat of in je tuin. De (gas)barbecue, salades, sausjes, borden, bestek en stokbroden worden bij je voordeur afgeleverd. De volgende dag worden ze weer keurig opgehaald. Daar hoef je niet eens voor thuis te blijven! Gewoon in de bak bij de voordeur zetten is voldoende.

de-barbecue-boer-bbq-online-bestellen

Mijn ervaring

Ik organiseerde een surprisparty voor mijn vriendin Niky die 40 werd. Ik vertelde daar al over in mijn weekoverzicht laatst. Voor dit feestje heb ik de Barbecue Boer laten komen. Ik had namelijk geen zin in rotzooi of gesjouw met boodschappen. Alle aanwezigen hadden een kleine bijdrage voor de catering betaald en zo kon ik de Barbecue Boer laten komen. We waren met ruim 20 mensen, maar ik bestelde voor 12 personen en dat was ruim voldoende. Om je even een idee te geven van de hoeveelheden. We hadden wel daarvoor ook al wat hapjes op, dus als je dat niet hebt zou je misschien voor iets meer mensen moeten bestellen. Maar het vlees en de salades waren bij ons niet op. Het werkte verder flitsend, op het afgesproken tijdstip stond de chauffeur voor de deur en de volgende dag werd alles weer opgehaald. Als ik 1 klein kritiekpuntje moet hebben, dan zou ik het zelf handig gevonden hebben als op de dozen stickers zaten met de inhoud. Er zit wel een boekje bij waar precies in staat wat waar in zit, maar dat had ik er toch niet telkens bij. Dat was onhandig, omdat er ook mensen waren die glutenvrij wilden of juist vegetarisch. Maar verder: perfect!

feestje bbq boer

Wat kost het?

Ik vind het ook niet duur. Het goedkoopste barbecue pakket is €13,95 pp. Dus als je voor 10 personen bestelt dan heb je voor €140,00 al een perfect pakket waar je zeker weten voor meer dan 10 man van kunt eten. Bezorgkosten hoef je niet te betalen. Vraag iedereen een kleine bijdrage en je hebt er het er al uit. En je bent verzekerd van een geweldig barbecue feestje zonder afwas en zonder gesjouw met boodschappen.

Ook eens proberen? Je kunt de hele zomer terecht bij de Barbecue Boer!

box bbq boer
Zo wordt het geleverd, in deze zwarte boxen
tafel met salades bbq boer
Een tafel vol sausjes, vlees, salades en brood

Banner-gesponsord-product

 

Vorig artikelHoe je dochter een femme fatale kan worden
Volgend artikelWinterjurkjes du Milde
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in