Rosé goud is hip, maar less is more

Rosé goud is hip, maar less is more armbandje met hartjeIn het kader van less is more heb ik recent wat minimalistische sieraden aangeschaft. In  rosé goud, omdat ik dat tegenwoordig zo mooi vind. Het combineert met werkelijk alles, en aangezien roze mijn favoriete kleur is, past het ook heel goed bij mij. Ik hou ervan om mijn sieraden te matchen met mijn kleding. Dat kan heel overdadig in felle kleuren, maar soms houd ik juist van rust en klein. Dat zie je dan terug in de kettingen en armbanden die ik draag. 

Lees ook: Corina Rietveld handgemaakte sieraden

Rosé goud is hip, maar less is more

Toen ik jonger was, droeg ik niet zoveel goud. Vaker zilver. Dat was niet alleen omdat de prijs van goud nu eenmaal wat hoger ligt en het dus als tiener en twintiger niet zo eenvoudig binnen mijn bereik lag. Het kwam ook, omdat ik goud associeerde met wat oudere mensen. Tja, nu val ik zelf in die categorie. Als veertiger past goud me steeds beter, al blijf ik fan van rosé goud. Uiteraard vind ik de overtuiging dat goud vooral bij oudere dames past nu klinklare onzin. Gelukkig vind mijn tiener dochter dat ook: zij draagt juist regelmatig goud. Gelijk heeft ze!

Rosé goud is hip, maar less is more

Welke sieraden draag ik?

Wat ik mooi vind, is om standaard een armbandje, oorbellen en een ketting te dragen. Je zult me niet snel zonder zien. Mijn dochter draagt vaak gouden oorknopjes en ear cuffs tegenwoordig, dat schijnt helemaal hip te zijn. Ik vind die ear cuffs zelf ook leuk. Net of je daar ook een gaatje hebt, zonder dat je die hoeft te prikken. Je kunt er bovendien een hele rits in je oor doen. Mijn dochter draagt er soms wel 3 tegelijk. 

ear cuff

Kies de sieraden die bij je passen

Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak. Zelfs de kleur van je huid maakt uit welke sieraden het beste bij je passen. Wie een donkerdere huid heeft zal vaak heel goed met goud staan. Bij mijn lichte, sproeterige huid vind ik juist dat rosé goud heel mooi staan. Al kan het ook prima bij mensen met een wat donkerdere huid hoor. Misschien houd jij wel meer van zilver, dan is dat natuurlijk ook prima! Je kunt in plaats daarvan ook voor witgoud gaan. Dat ziet er bijna net zo uit. Ik vind bijvoorbeeld de kettingen met een letter heel mooi en subtiel. 

witgoud ketting letter

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #337
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #338
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in