Foto weekoverzicht Judith #337

EK voetbal 2021 verliezen van TsjechieNou, dat was een beetje jammer gisteravond, dat Nederland eruit lag met het EK. Gelukkig deed Max het goed en hadden we ook geel bij de Tour. Ik had het wel verwacht dat we gingen verliezen van Tsjechië trouwens. We hebben nu best veel oranje zooi over, maar dat gebruiken we dan wel een andere keer. 

Maandag

De werkweek begon weer, nog 5 te gaan! We hebben hier thuis allemaal zoveel zin in de zomervakantie, de kinderen vragen er ook steeds om. Nog even een paar weken door bikkelen. Ik had op maandag best een drukke dag. Eigenlijk altijd wel de laatste weken van het schooljaar, dan moet er nog vanalles. Maar eerst kwam Quooker langs. Onze Quooker deed het niet meer goed. Het ventiel bleek verkalkt en er moest een nieuwe in. Gelukkig was dat maar een paar tientjes, geen al te grote reparatie dus en snel opgelost. Daarna had ik een aantal online afspraken en een telefoongesprek met een collega. Ook moest ik mijn functioneringsgesprek voorbereiden. Eind van de middag trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een rondje. Ik had al 2 weken geen 10 km gerend, oa door het weekend weg en door Maiks verjaardag. Dus nu moest ik er echt aan geloven. Het ging eigenlijk best oké. Het was niet zo warm gelukkig, dat scheelt een stuk. ‘s Avonds kwam een oude bekende uit Koudekerke haar in eigen beheer uitgegeven boek “Alle schaamte voorbij” langs brengen. Het boek gaat over haar jeugd, waar ze door getraumatiseerd is. Hier kun je een filmpje zien over dit boek.

juut leren jasje groen

Dinsdag

Ik had best een poos liggen lezen in het boek maandagavond, dus ik werd moe wakker. Helaas had ik geen tijd om nog even te blijven liggen, want ik had gereserveerd bij de sportschool. Daarna heb ik een poosje zitten werken en om kwart over 12 moest ik even langs de post om bestellingen weg te brengen en vervolgens naar mijn werk te rijden voor een functioneringsgesprek. Dat was een productief gesprek, met leuke ideeën over volgend schooljaar waar ik energie van kreeg. De rest van de middag heb ik achter de laptop doorgebracht en ik ben vroeg naar bed gegaan, om mijn vermoeidheid eruit te slapen. Oh, en mijn Mother of Thousands krijgt baby’s na een jaar groeien!

mother of thousands

Woensdag

Ook woensdag zat ik alweer vroeg achter de laptop. Ik ben trouwens zo blij met mijn nieuwe Macbook! Echt een verademing, die snelheid waarmee alles gaat. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wel echt weer wat! ‘s Middags hadden we een huis vol kinderen, iedereen nam vriendjes en vriendinnetjes mee. Fee ging zelf ergens spelen. Ik sloot me op in de slaapkamer om verder te werken. Het slechte weer is jammer, maar ik werd er ook wel weer productief van. ‘s Avonds deed ik nog mee aan een hoepel challenge van drie dagen. 

hoepelen 2021

Donderdag

Het was Sint Jan, dus de ochtend was een beetje hectisch. Ik moest drie-in-de-pan bakken om aan de kinderen mee naar school te geven, ze hadden bloemenkransen nodig voor op hun hoofd en ik had ook gereserveerd bij de sportschool. Lenthe en Yuren willen trouwens geen bloemenkrans meer, wat ik jammer vind. Ze vinden het te kinderachtig en zijn bang dat ze voor gek staan. Lenthe wilde nog wel een bloem in haar haar. Fee deed gelukkig nog in vol ornaat mee, ze had een witte jurk aan en een mooie krans in haar haren. In de ochtend had ik ook nog een cursus van mijn werk. Het werd deze dag onverwacht ook nog mooi weer, dus een deel van de middag heb ik lekker buiten gezeten. Sterre kwam opgewekt thuis, omdat ze haar toetsweek gevoelsmatig goed begonnen was en we aten hamburgers in de tuin als avondeten. 

Fee sint jan 2021
@jesuishert

Vrijdag

Ik wilde eigenlijk ‘s morgens gaan sporten, maar er kwam een werkafspraak tussendoor. Nu ben ik vrij op vrijdag, maar ik probeer me altijd flexibel op te stellen. Dat is ook de reden dat ik soms op een werkdag ook wel eens onder werktijd ga sporten, maar dat compenseer ik weer met dit soort momentjes. Het ging nu om een groot overleg waarvan twee belangrijke aanwezigen alleen op vrijdag konden aansluiten. Als ik dan geen belangrijke dingen heb, vind ik het geen probleem om een uurtje van mijn vrije dag op te offeren voor zo’n overleg. Om 10 uur was het klaar en fietste ik naar Delft, om bij de boekhandel wat reisgidsen te kopen. We zijn er bijna uit waar we deze zomer naartoe gaan! We hebben een land uitgekozen wat niet zo voor de hand ligt, net als Tsjechië vorig jaar, maar wat wel mooi is en op dit moment zelfs groen is! We gaan er met de auto heen en op dit moment moeten Sterre en ik nog wel een antigeen test om binnen te komen, maar wellicht gaat dat er nog af. Dus nee, ik ben nog niet gevaccineerd, het voelt op dit moment voor mij nog niet goed om dat te doen. Eerst maar eens afwachten wat er nog allemaal uit de hoge hoed komt qua onvoorziene bijwerkingen en mutaties die al dan bestand zijn tegen de vaccinaties. Het is me anderhalf jaar gelukt om geen Corona te krijgen, hopelijk lukt dat me het komende anderhalf jaar ook 🙂 

st jan 2021 lenthe

Zaterdag

Mijn wekelijkse zwemochtend stond op het programma. Toen ik thuis kwam daarvan ging Maik weg. Hij gaat met zijn werk verhuizen en hij zou deze zaterdag helpen met alle computers en printers installeren op de nieuwe locatie. Ondertussen deed ik 200 potjes Mysterium met de kinderen (ok, dat is overdreven), loste ik 20 ruzies op, knutselde met Fee en probeerde ik tussendoor nog wat te slapen, omdat ik een waardeloze nacht had gehad. Fee was zo grappig geweest om een timer op de iPad aan te zetten en die lag dus in onze slaapkamer. Half 3 ging dat ding af en was ik klaarwakker. Ik kon ook niet meer in slaap komen. Dus ik was heel erg moe. Dat was geen goede combi met weekend, 4 kinderen die verveeld waren en Maik uithuizig. Ik was dan ook blij toen hij er weer was en ik ben heel vroeg gaan slapen!

Fee maakt pompoen pimpelmus

Zondag

We sliepen een beetje uit en gingen daarna om beurten hardlopen. Ik moest een rondje van 10 km, wat op zich prima ging, maar het was wel veel te benauwd. Was blij dat het er op zat. Daarna nog even met de stofzuiger en dweil door het huis gegaan en rond 3 uur kwamen Nelleke en Johan met de kinderen bij ons Grand Prix en voetbal kijken. Ik had alleen maar oranje dingen gekocht: zoete aardappels, paprika, wortelen, paprikachips, abrikozen enzo. Helaas wonnen we de voetbal dus niet, maar je kan niet alles hebben he. Max had het goed gedaan. 

grand prix en voetbal kijken met Nelleke en Johan

Vorig artikelOnze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon
Volgend artikelRosé goud is hip, maar less is more
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in