De Kleine Fabriek door de ogen van onze 2 jarige Lenthe

kleine-fabriek-door-de-ogen-van-lentheGisteren brachten wij een bezoekje aan de Kleine Fabriek. Dé Internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en accessoires. Alle nieuwe collecties voor 2015 zijn hier verzameld en uiteraard is mijn doel om inspiratie op te doen voor ons blogazine. De komende tijd zal ik dus regelmatig wat nieuwe merken die ik gespot heb hier met jullie delen. Ik heb namelijk hele leuke nieuwe kinderkledingmerken gezien, maar ook accessoires en handige producten die iedere mama in huis zou moeten hebben.

We hadden geen oppas, dus Lenthe was mee. En zij inspireerde mij tot het schrijven van deze blog. Het was namelijk zò leuk om te zien wat hààr aansprak. In bijna elke stand rende ze meteen naar iets kleurrijks. Dus begon ik haar te fotograferen, om jullie te laten zien wat zij nou de hipste producten en kledingstukken vindt.

roze tutu

Linksboven: de perskamer, waar we voorzien werden van koffie, thee, lekkers en broodjes. En ik sprak er Esther van Urbanmoms. Helaas kon ik haar presentatie niet zien, want we moesten de andere kinderen van school halen.

Rechtsboven: een superleuke kleurplaat voor de kinderen van de Kleine Fabriek. Ik nam er 3 mee voor de kinderen, maar Lenthe ging ter plekke al even aan de gang.

Linksonder: een leuke Pop-up store, ik vond vooral de kussentjes van Soetwaer ontzettend leuk!

Rechtsonder: een te gek nieuw merk. Ik postte de foto van de roze tutu al op Facebook & Instagram, en er waren meteen een heleboel mensen die het merk vroegen. Het merk is van Annika en je koopt dat via de webwinkel van Rebel in the house.

lenthe kleine fabriek

 

Linksboven:  Supercoole mutsen van Knitwits

Rechtsboven & Rechtsonder: bij de stand van Maxomorra spurte Lenthe meteen naar de paspoppen met kleurrijke kleding. Het roze jurkje sprak natuurlijk het meest aan, want Lenthe zit in haar “roze fase”.

Linksonder: een te gek tafeltje met een lamp van behangpapier van Inke. Ik zag hele leuke behangetjes! Daarover later meer.

ballen en tassen

 

Tot slot ging Lenthe nog even los bij de stands van Crocodile Creek, Baby’s Only en iets waarvan ik de naam vergeten ben, maar wat vol stond met kleurrijke tassen, lunchtrommels en schilderijtjes.

Binnenkort vertel ik welke leuke merken & producten mij zelf aanspraken!

Vorig artikelKinderkamerinspiratie voor een blauwe maandag
Volgend artikelTeenz Skin Store: natuurlijke huidverzorging voor pubers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in