Rust en inspiratie: mooie combinatie

Booschappen groente fruitFijn! Online boodschappen doen bij Albert Heijn. Lekker vanuit de luie stoel, kopje koffie erbij. Luxe hoor! Zeker luxe, want dat is toch veel te duur? En is het wel nodig? Waarom zou ik als moeder eigenlijk online boodschappen doen bij Albert Heijn? Het is toch een kleine moeite om als moeder gewoon zelf boodschappen te doen? Het hoort er toch gewoon bij, net zoals de was en de strijk?

Bespaar tijd

Online boodschappen doen, betekent rustig boodschappen doen. Geen drukte en geen gestress. En … het bespaart tijd! Je hoeft natuurlijk niet meer op en neer naar de winkel, maar belangrijker, doordat je er rustig voor gaat zitten denk je veel bewuster na over je boodschappen. Je voorraadkast wordt optimaal gevuld en je denkt wat verder vooruit.

‘Leuk gezegd’, hoor ik je zeggen, ‘maar de afleverkosten zijn veel te hoog! Daarvoor stap ik toch liever op de fiets’. Maar let op; online boodschappen doen geeft je meer inzage in je uitgaven, je ziet alle bonus aanbiedingen op een rij én je wordt niet verleid met allerlei producten die je eigenlijk niet nodig had. Tel dat voordeel maar eens bij elkaar op, dan kom je in veel gevallen nog eens goedkoper uit.

Tot slot; online boodschappen doen is fun! Wist je bijvoorbeeld dat je de ingrediënten uit de recepten van Albert Heijn in 1 keer in je mandje kan gooien? Handig! En leuk! Want zo eet je ook weer eens wat anders.

Lijkt het jou wat? Probeer het eens, bestel je boodschappen online »

screativeref-1100l20178

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Helen van Bijderwets
Volgend artikelHet fijnste theepotje ever!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in