Het fijnste theepotje ever!

Bredemeijer theepotOoit had ik een prachtig theepotje. Mat zilver, van aluminium dus heel licht. Het stond op een al even zo prachtig theelichtje en ik gebruikte het vaak. Toen ik een cooker kreeg in mijn splikspinternieuwe keuken iets minder vaak, maar nog steeds zette ik het regelmatig neer als er theedrinkend bezoek kwam. De rest van de tijd stond het ter decoratie in de vensterbank. En toen ging het stuk. Das al een hele poos geleden hoor, maar ik kon maar steeds geen fijn en mooi theepotje als vervanging vinden.

Tot ik het theepotje van Bredemeijer ontdekte, toen ik dat weekend in Haarlem was. De Minuet Santhee. Van RVS, maar waar ik het allermeest van gecharmeerd ben, is het feit dat deze theepot een dubbele wand heeft. Deze wand zorgt er voor, dat je thee gegarandeerd 2 uur heet blijft. En dat is echt zo, want ik heb het getest. Er zit wel verschil tussen waar het theepotje staat. Ik liet het een keer bij het koude raam staan, en toen haalde ik die 2 uur niet. Maar gewoon op tafel wel. De pot is er in meerdere formaten. Ik heb de kleinste, daar passen 2 kopjes thee in. Echt een eenpersoons theepotje dus. Hij is zo schattig.

Bredemeijer heeft meer leuke theepotten trouwens. De nieuwste hype is een koperen theepot. Die vind ik eerlijk gezegd ook erg mooi. Zelfs voor mensen die meer van retro houden is er een lekkere ouderwetse versie. Voor op zo’n kachel van vroeger ofzo.

theepot koper

De theepotjes kunnen in de vaatwasser, maar je mag (en hoeft) ze niet op een theelichtje te zetten. De dubbele wand zorg ervoor dat de thee niet afkoelt. Ik zet ze ondanks dat wel op het houdertje van mijn theelichtje, maar steek dus geen kaarsje aan.

Wil jij ook zo’n mooi Bredemeijer theepotje? Check de verkooppunten op de site of koop ‘m gewoon online!

Ben je benieuwd waar ik mijn thee online koop? Daar schreef ik ook al een blog over!

ouderwetse theepot

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelRust en inspiratie: mooie combinatie
Volgend artikelVandaag is … geel!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in