Schilder gezocht!

maik verven werkkamerIk heb gelukkig een vrij handige man, maar wie dat niet heeft, die zit misschien best wel eens verlegen om een goede klusser. Of het nou om te behangen is, het maken van een kast of het schilderen van een muur, het is fijn als je dat kunt uitbesteden. Tenminste, zo denk ik er wel over met mijn twee linkerhanden. Schilderen is niet mijn talent. Er zijn ook klussen waar zelfs mijn wederhelft niet aan begint. Zoals het schilderen van de buitenboel, een klus die binnenkort toch echt moet gaan gebeuren. Na bijna 6 jaar in deze nieuwbouwwoning is dit wel nodig. Daarom: schilder gezocht!

Schilder gezocht!

Schilder gezocht dus! Die zijn er natuurlijk genoeg, maar iedereen weet dat ze nooit tijd hebben. Bovendien zijn schilders vaak duur. Daarom is het fijn dat je die Werkspot makkelijk in contact kunt komen met professionals die voor een betaalbare prijs bij jou aan de slag kunnen. Of het nou net als bij ons voor de kozijnen is, of dat je gewoon een witte muur een kleurtje wil geven. Zij kunnen het, vaak op best een redelijke termijn, voor je regelen. 

muur verven flexa magic dray

Deuren verven

Naast onze buitenboel hebben wij nog een ander klusje wat maar niet af komt: de binnendeuren. Na 5 jaar (echt waar!) staan deze nog steeds alleen in de grondverf. Op den duur zie je het zelf niet meer, dat is het irritante. Mijn man heeft er geen zin in en zelf ben ik er te onhandig voor. Ik werk hard genoeg om wat van mijn salaris te kunnen investeren in het uitbesteden van deze klus. Iets wat ik dus binnenkort ga doen. Kan nu al blij worden van de gedachte dat die deuren allemaal geverfd zijn. 

Schilderen is een vak apart

Misschien kun je best zelf een muurtje schilderen, maar wordt het nooit echt mooi? Ik zag laatst nog iemand op Instagram die zelf een muur had geverfd. Het zag er echt niet uit na afloop. Gitzwart, en overal zaten vlekken, vegen, de lijnen waren niet strak. Schilderen is echt een vak, en niet iedereen kan het. Misschien is bij jou tijdgebrek of geen zin dus niet de reden dat je een schilder wil om de klus te klaren, maar gewoon omdat je wens is dat de geverfde muur strak en netjes is. Ook dan heb je een prima reden om je schilderwerk uit te besteden aan een vakman. Mocht jij twijfelen, dan hoop ik dat je voldoende redenen hebt nu om dat muurtje gewoon te laten schilderen. Je weet nu ook waar je een goede schilder kunt vinden. Succes!

maik muur verven

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #373
Volgend artikelAls je puber een piercing wil…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in