Schoenen trends voor mannen

Schermafbeelding 2015-09-13 om 18.00.27Hippe heren schoenen voor de herfst

Natuurlijk steunen we je in je voornemen om deze herfst weer een nieuw paar schoenen op te pikken. Wat we echter niet langer door de vingers kunnen zien is het kopen van het zoveelste paar zwarte laarzen. Waarom probeer je niet eens iets nieuws? Deze herfst zijn het rijke kleuren, dikke zolen en studentikoze stijlen die domineren met mooie upgrades voor zowel de sneaker als de serieuze schoen.

Wissel je zwarte laarzen in voor Chelsea boots

Chelsea boots in leer en suède zijn de no-brainer van dit seizoen. Een perfecte partner voor je slim jeans en t-shirt of trui, die in de kast van geen enkele modebewuste man mag ontbreken.

Weg met die witte sneakers: We gaan voor kleur!

De ingetogen witte canvas sneaker was deze zomer niet weg te slaan. Begrijpelijk, want je kan je er eigenlijk nooit een buil aan vallen. Voor deze herfst zien we echter liever wat meer kleur in je Converse heren schoenen. Doe eens gek en laat de standaard crème kleur links liggen en pak een diepe, sprekende kleur.

converse

Je Oxford schoenen? Leuk, maar probeer eens een paar Nikes

Dit klinkt misschien rigoureus, maar vervang je Oxford schoenen eens door een paar nette Nike heren sneakers. De dikke zool is deze herfst helemaal hip en met een egaal gekleurde Nike heren sneaker in zwart of donkerbruin, al dan niet met kleurrijk accent, heb je een spannende aanvulling op je outfit.

sneakers nike

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelEen gezond leven: 3 tips
Volgend artikelSpeciale geboortekaartjes bij Lief, Leuk & Eigen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in