Schoenen trends voor mannen

Schermafbeelding 2015-09-13 om 18.00.27Hippe heren schoenen voor de herfst

Natuurlijk steunen we je in je voornemen om deze herfst weer een nieuw paar schoenen op te pikken. Wat we echter niet langer door de vingers kunnen zien is het kopen van het zoveelste paar zwarte laarzen. Waarom probeer je niet eens iets nieuws? Deze herfst zijn het rijke kleuren, dikke zolen en studentikoze stijlen die domineren met mooie upgrades voor zowel de sneaker als de serieuze schoen.

Wissel je zwarte laarzen in voor Chelsea boots

Chelsea boots in leer en suède zijn de no-brainer van dit seizoen. Een perfecte partner voor je slim jeans en t-shirt of trui, die in de kast van geen enkele modebewuste man mag ontbreken.

Weg met die witte sneakers: We gaan voor kleur!

De ingetogen witte canvas sneaker was deze zomer niet weg te slaan. Begrijpelijk, want je kan je er eigenlijk nooit een buil aan vallen. Voor deze herfst zien we echter liever wat meer kleur in je Converse heren schoenen. Doe eens gek en laat de standaard crème kleur links liggen en pak een diepe, sprekende kleur.

converse

Je Oxford schoenen? Leuk, maar probeer eens een paar Nikes

Dit klinkt misschien rigoureus, maar vervang je Oxford schoenen eens door een paar nette Nike heren sneakers. De dikke zool is deze herfst helemaal hip en met een egaal gekleurde Nike heren sneaker in zwart of donkerbruin, al dan niet met kleurrijk accent, heb je een spannende aanvulling op je outfit.

sneakers nike

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here