Speciale geboortekaartjes bij Lief, Leuk & Eigen

Geboortekaartje-karton-silhouette-Ivy-Ellen-achter2Geboortekaartjes. Je kan er zo heerlijk bij wegdromen, ook al ben je (nog) niet zwanger. Het online aanbod aan kaartjes is best groot en dat maakt kiezen niet makkelijker. Als je een beetje weet welke stijl je wilt, helpt dat natuurlijk wel. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben fan van kaartjes die simpel en eenvoudig zijn. Die opvallen door het mooie papier en drukwerk. Niet te druk, niet te veel tierlantijntjes, krullen en slingers maar gewoon : een mooi kaartje. Bij Lief Leuk & Eigen vind je deze.

Nieuw in de collectie, naast ruim 800 andere unieke ontwerpen, is de ‘Special DIY’.  De kaarten van deze lijn worden op een speciale, extra dikke papiersoort digitaal gedrukt. Dit in combinatie met de lieve silhouetjes, de volle kleuren en de letterpress-stijl opmaak, zorgt voor prachtige stijlvolle geboortekaartjes voor een mooie prijs. En daar worden wij natuurlijk wel blij van!

Geboortekaartje zelf maken Lief Leuk & Eigen

Helemaal makkelijk is dat deze collectie ‘DIY’ is. Oftewel: je kan zelf spelen met de opmaak, de afbeeldingen en de kleuren. Heel leuk om te doen en zo houd je jouw kaartje bijzonder en exclusief. Heel fijn is dat het team van Lief Leuk & Eigen altijd klaar staat om je bij te staan met advies, want je maakt niet dagelijks een geboortekaartje. Een fijn idee, want kom je er even niet uit? Dan neem je contact met ze op en ze helpen je weer op weg.

En wil je helemaal in stijl? Pimp deze speciale geboortekaartjes dan met een stoere kraft-envelop en bijpassende sluitstickers.

Geboortekaartje Tijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here