Seemingly Possible

Vandaag weer eens een Etsy vondst van mijn zijde. Soms vind ik het gewoon leuk daar te neuzen, het komt er momenteel te weinig van met 2 kindjes en de drukte rondom Hip & Hot. Ik vond een shop met superhippe slofjes. Met een beetje een Oosters uiterlijk, heel lief en schattig. Dit keer niet alleen voor de baby’s en de kindjes, maar ook voor de dames onder ons! Dat maakt mij blij. Vaak zie ik leuke slofjes van hippe stofjes en moet ik concluderen dat ze er alleen in de babymaatjes zijn. Vandaar dat Seemingly Possible een uitkomst is. De babyslofjes kosten rond de 15 euro en de damessloffen rond de 25 euro. En ze verzenden ook naar Nederland. Perfect dus!

Momenteel loopt er een actie bij Seemingly Possible. Als je naast slofjes ook 1 of 2 spuugdoekjes besteld, krijg je korting! Doen dus, die spuugdoekjes zijn namelijk al net zo leuk als de slofjes. Wie weet neem je er ook meteen zo’n hip reismatje bij. Als je toch bezig bent…

Vorig artikelZiezoo! Kinderlifestyle & Design
Volgend artikelTaste & Tintle
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in