Taste & Tintle

Picture this: zon, een stijlvol terras, vrienden en…bubbels! Toen de kids op bed lagen, trokken wij een crémant van Taste & Tintle open. Het was er een prachtige dag voor. De  mooie heldere wijn sprankelde ons tegemoet. Deze crémant de Loire Louis de Grenelle Chardonnay is de ideale zomerbubbel. Fris en fruitig met een stevige bubbel. Perfect passend bij de sfeer van die avond. Het smaakte naar meer. En ik vermoed, dat dit het geval is met meer wijnen van Taste & Tintle. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval geprikkeld om meer uit te proberen. De website oogt helemaal hip, en de keus is perfect. Niet teveel, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar ook niet te weinig. In de webshop vind je een uitgebreide uitleg bij elk soort bubbels, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.En Robert, eigenaar van Taste & Tintle, is altijd bereid om je te adviseren, indien je zelf niet zo’n bubbels-kenner bent. Leuk is ook, dat Taste & Tintle naast de verkoop van alle soorten bubbels ook beschikbaar is voor het organiseren van borrels en proeverijen. Leuk voor een verjaardag, feestje of uitje met het werk!

Namens Taste & Tintle mag ik 2 flessen Crémant de Loire Louis de Grenelle Chardonnay beschikbaar stellen voor onze winactie. Zo kun je zelf dat zonnige vrijdagavondgevoel beleven wat mijn vrienden en ik gisteren hebben ervaren! Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier het antwoord weten op de volgende vraag: van welke drie druivenrassen mag echte champagne gemaakt worden? De echte wijnkenners weten dit wellicht uit het hoofd, maar het antwoord is natuurlijk ook te vinden op de website van Taste & Tintle. En als je er dan toch bent, neem dan direct eens een kijkje in de webshop,want wie weet vind je er de perfecte zomerbubbels waar je naar op zoek was! Deze actie loopt tot 31 augustus 2010.

Vorig artikelSeemingly Possible
Volgend artikelWishbone bike
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in