Ziezoo! Kinderlifestyle & Design

Tjonge, dat had ik eerder moeten weten. Zoveel leuke spulletjes te koop bij Ziezoo ! Een webshop vol kinderlifestyle & design. Je kijkt je ogen uit, joh! Alleen al bij de sale werd ik enthousiast. En dan had ik de rest nog geeneens bekeken (ik ben gek op sale ;-)) Allemaal hartstikke leuk voor de kids en kidskamers, maar tegelijk ook een lust voor het oog. Geen kitscherig speelgoed, maar design en dus mooi om te zien. Dat je niet het gevoel hebt dat er overal speelgoed ligt te slingeren, maar dat het stuk voor stuk mooie artikelen zijn die in je huis een plekje hebben gekregen. Ook leuk voor de kindjes, want zo hoeven ze niet meer zoveel op te ruimen. Binnenkort krijgen ze ook mijn favoriete merk Dwell Studio zag ik, een Amerikaans merk met beddengoed en accessoires. Helemaal leuk voor de kamer van Yuren! En ook zag ik leuke stoeltjes en poefjes voor de kids. Sterre heeft al zo’n hippe kinderschommelstoel, maar als Yuren straks kan zitten wil ik voor hem natuurlijk ook iets. Dan ga ik zeker nog eens neuzen bij Ziezoo!

De leukste spulletjes vind je dus in de webwinkel van Ziezoo! Voor Hip & Hot heeft Ziezoo! een kortingsactie bedacht. Wie een schaap koopt, ontvangt 15% korting met de code 2505!

Vorig artikelDe Roestvrijstalen drinkfles
Volgend artikelSeemingly Possible
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in