Uniek! Eetbare wijn. Drink je mee?

white-boxVrijdagmiddag, winetime. Bij jullie ook? De hele week hard gewerkt, veel gesport, gezond gegeten en geen druppel alcohol gedronken. Nu is het tijd om te relaxen, het weekend is begonnen! Mij doe je een groot plezier met een mooi glas rode Merlot of een witte Chardonnay. Die eerste slok van een mooie wijn is zooo lekker! Maar soms moet je nog rijden, naar de voetbal met je zoon of je dochter moet nog in haar tutu worden gehesen voor ballet. Dan moet je die eerste slok slok uitstellen. En dat is balen!

Maar die tijden zijn voorbij met de WINE gums van Vinoos bij AMS. Want deze snoepjes proberen de smaakbeleving van die eerste slok wijn na te bootsen, zonder dat er daadwerkelijk gedronken wordt. Hoe cool is dat! Eetbare wijn! Dit is een totaal nieuw en luxe product en is voor ons! Ja, ook voor jou!

De snoepjes zijn geschikt voor vegetariërs en zijn gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevatten ze geen kunstmatige kleurstoffen en geen alcohol. Het assortiment bestaat op dit moment uit de smaken Merlot en Chardonnay. En kinderen: hands off! Dit is geen snoepje voor jullie, maar voor ons, vrouwen en mama’s!

vinoos1Ik vind het een ideaal kerstcadeau, om te geven én om te krijgen. En weet je wat? Wil je toch een mooi glas wijn drinken als je thuis bent gekomen? Daar houdt Vinoos gelukkig ook rekening mee. In de webshop koop je ook een mooi pakket wat bestaat uit échte wijn samen met die heerlijke WINE gums. Ik zeg: hebbuh! Proost!

wijnkistje gums en wijnen

Vorig artikelDe leukste gadgets voor kinderen
Volgend artikelDoneer je stem en help kinderen met hun problemen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in