SES Creaties

Dat mijn dochter een nieuwe kamer heeft, is intussen wel duidelijk geloof ik. Ik heb er al regelmatig over verteld hoe ik aan het shoppen ben om haar kamertje leuk te stylen. Haar nieuwe bed is nog wat saai. Ik was dan ook enorm blij met het geweldige fotokussen dat ik ontving van SES Creaties! In de vorm van een hart, met de foto van mijn mooie Sterre. Zelf was ze er ook helemaal blij mee, het kussen kreeg direct een plek op haar bed. En leuk dat het staat! Hip stofje, mooie kleuren. En het mooiste is, de kussens bij SES Creaties zijn heel betaalbaar. Waar je soms wel 30 of 40 euro moet neertellen voor zo’n hip kussentje, ben je nu voor de helft al klaar als je een prachtig rond kussentje bestelt. Ik heb mijn adresje in elk geval gevonden! Naast de hartkussens zijn er namelijk ook uberhippe ronde kussentjes verkrijgbaar. En die komen op zeker op het bed van mijn dochter! Net als bijvoorbeeld de Babushka’s, die zoooo leuk zijn. En waarvan er zelfs eentje naar mijn dochter vernoemd is, wat een eer! Pff, ik kan bijna niet ophouden alles op te noemen wat ik leuk vind. Maar dat doe ik wel. Ga maar lekker zelf kijken bij SES Creaties en verwonder je over al deze hippe spulletjes om de kinderkamer mee op te fleuren!

Namens SES Creaties mogen wij op Hip & Hot een Bonte Babushka Roos weggeven! En dat is echt een geweldige prijs, vind ik, want de Babushka’s zijn zooo gaaf. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons het antwoord op de volgende vraag via dit formulier weten: waar staat de afkorting SES voor in SES Creaties? Deze actie duurt tot 21 mei 2010.

Vorig artikelHartendiefjes
Volgend artikelAppeltjes van Oranje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in