Appeltjes van Oranje

Ik houd van grappige, bijzondere details. Soms zie je het niet direct op een website, das dan weer het jammere van winkelen via internet. Gelukkig ben ik er dan weer om jullie er op te attenderen als ik iets leuks heb gevonden. Zoals het shirtje van Appeltjes van Oranje dat ik voor mijn dochtertje kreeg thuisgestuurd. Op de website was het me in eerste instantie helemaal niet opgevallen, maar het meisje op het shirt had een verwisselbaar jurkje aan! Met klittenband kun je dat dus veranderen, de ene keer kies je het ene jurkje, de andere keer het andere. Dat maakt zo’n shirtje meteen extra bijzonder en leuk. Mijn dochter vind het ook geweldig dat ze ‘s morgens mag kiezen welk jurkje ze er aan zal kleven. Als je r0ndneust bij Appeltjes van Oranje zul je zien dat er nog veel meer grappige en briljante details op en aan de kleding zit. Ik vind bijvoorbeeld de shirtjes met de Spaanse danseressen ook helemaal hip. Een 3d rokje en zwierige mouwen maken het helemaal af. Tijd om zelf eens een kijkje te nemen! O ja, de mama’s kunnen trouwens ook prima terecht voor superleuke lente-rokjes! En niet te vergeten allerlei leuke oranje koninginnedag-kleertjes!

Voor Hip & Hot heeft Appeltjes van Oranje een leuke actie in petto. Er zijn namelijk maarliefst 3 bonnen met shoptegoed weg te geven! Eentje van 30 euro, eentje van 20 euro en eentje van 10 euro. Laat ons via dit formulier weten waarom jij nou zo’n shoptegoed zou moeten winnen en wie weet ben jij de gelukkige.

Vorig artikelSES Creaties
Volgend artikelIzzytoff
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

 1. Ik ben zot van kleurtjes & kitsch. ik ben momenteel hoogzwanger en zou me dus perfect kunnen uitlaten in deze shop om kleertjes te kopen voor onze kleine meid!

 2. Mijn dochter is verzot op de leuke prints en de details. Extra leuk dat het uniek is ( net als mijn dochter Isabel)en niet al haar vriendinnen er ook in rond lopen. Voor de mama een feest om naar haar te kijken in de mooie kleding!

 3. Hallo,

  Ik ben een héél grote fan van Appeltjes van Oranje. Leontine maakt voor onze dochter de mooiste kleren en ik maak reclame voor Appeltjes, want iedereen wil natuurlijk weten waar die prachtigste rokje en t-shirtjes vandaan komen; van Appeltjes natuurlijk!! Ik geloof dat de kaartejs om uit te delen op zijn dus ik moet maar weer eens een voorraadje in mijn portemonee hebben denk ik Leontien

  Deze site is ook erg leuk en ik heb hem direct opgeslagen bij mijn favorieten…die komt nog vaak van pas.

  Zo en nu toch maar stiekem hopen dat ik kans maak op een tegoedbon die ik weer leuk kan besteden bij Appeltjes van Oranje!

  Doeidoei,

  lieve groeten en een dikke zoen voor Leontien van Karla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in