Sew Girl

Heb jij je voorgenomen om in 2012 eens lekker te gaan fröbelen? Dan heb ik een tip voor je. Bij Petite Louise is er iets nieuws in het assortiment, namelijk de DIY knuffel. Je kunt kiezen uit 3 verschillende versies: een kat, een uil of een konijn. Ik kan niet kiezen, eigenlijk zijn ze alledrie erg leuk. Jammer alleen dat ik niet zo handig ben. Naald en draad zijn aan mij niet besteed. Echt lol heb ik er ook al niet in. Maar ik weet dat zelfmaken in 2012 weer helemaal in is en dus voor al die mensen die net zo verliefd worden op deze lieve knuffels en het ook nog eens leuk vinden ze zelf te maken, check de Sew Girl DIY knuffel bij Petite Louise.

Nu mogen we namens Petite Louise dat leuke konijntje weggeven! Daar moet natuurlijk wel een vraag voor beantwoord worden, en wel de volgende: wat is de prijs van deze leuke sewing kit? Geef je antwoord door via dit dit formulier en wie weet kun jij straks aan de slag! Deze actie loopt tot 7 februari 2012.

Vorig artikelKinderfactory
Volgend artikelSchoenentic
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in