Briljante stiften om te kleuren zonder knoeien

crayola stiften wonderOnze Lenthe kleurt graag.. Naast papier, doet ze dat ook graag op haar handen, de tafel en de muren. Daar worden wij niet zo gelukkig van. Voor die muren is er tegenwoordig een heel handige oplossing waar ik al eerder over schreef, Histor verf die je kunt afwassen. Maar voor je meubels is dat een ander verhaal.

De briljante stiften van Crayola color wonder zijn hier de ideale oplossing voor. Deze stiften geven namelijk alleen kleurtjes op de speciale daarvoor bestemde papiertjes. Kleur je op iets anders, dan zie je helemaal niks. Zo hoef je niet bang te zijn dat je meubels of de kleding van je kind komt onder te zitten, want dat is niet aan de orde.

Je koopt Crayola stiften oa bij bol.com en de Crayola kleurboeken natuurlijk ook!

crayola kleurboek wonder colorCrayola keurmat

Vorig artikelDe gewonnen Crocs zijn gaaf!
Volgend artikel5 leuke scheurkalenders voor kinderen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in