Sew heart felt slofjes

slofjes vosjeIn het winterseizoen krijgen de kleintjes, die nog veel op de grond spelen, snel koude voetjes. Slofjes zijn dan heel fijn, maar hoe zorg je dat ze aan blijven? Mijn ervaring is, dat ze die dingen zo weer uittrekken. De oplossing? Gewoon hele leuke kopen. Zulke leuke, dat ze er vanzelf de hele dag mee willen blijven lopen. Ik vond zulke leuke bij Bij Izzy. De Sew Heart felt slofjes zijn zò lief, dat het net knuffels lijken. Er zijn 4 soorten: koetjes, ezels, konijntjes en vosjes. Voor knuffels aan je voeten doen de kindjes het vast. Vilt is bovendien lekker warm (ik spreek uit ervaring).

Met de code hipenhot krijg je op deze ontzettend lieve slofjes een korting van 10%! Geldig de hele maand december 2013. En die wordt koud! Dus geen overbodige luxe dan, zo’n paar pantoffels, die volgend jaar als knuffel gebruikt kunnen worden.

vilten slofjes ezel

Vorig artikelKerstcadeautips voor de kids
Volgend artikelInpakplezier!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in