Inpakplezier!

ingepakt kerstcadeauHet inpakken van een cadeautje geeft mij altijd voorpret. Net alsof je op vakantie gaat: de voobereidingen van je reis, inlezen en plannen wat je gaat doen is minstens half zo leuk als de werkelijke vakantie. Met het leuk inpakken van een cadeautje ervaar ik dat net zo. Ik kan enorm broeden op stijlvolle versieringen, mooie cadeautags of prachtige pakpapiertjes. Ik laat me inspireren door Pinterest en gebruik vaak gratis printables van ontwerpers. Zo krijg ik een bonte verzameling aan pakjes onder de boom. Die verhogen het kerstgevoel direct. Soms pak ik zelfs lege theedoosjes in, om wat meer pakjes te hebben liggen.

De gedachte aan het inpakken van de kerstcadeaus inspireerde me tot het bedenken van deze winactie. Ik weet namelijk zeker, dat veel lezers hier creatief zijn en ook de mooiste kunstwerken maken van hun ingepakte kado’s.

Ik nodig jullie uit om een foto van mooi ingepakte pakjes op onze facebookpagina te uploaden. Naast het feit, dat je daarmee één van de 3 goed gevulde pakketten met het thema “papier” kunt winnen, breng je onze volgers daar misschien op leuke ideeën om te gebruiken voor hun eigen kerstcadeautjes.

Doe jij ook mee?

cadeautjes inpakken

Vorig artikelSew heart felt slofjes
Volgend artikelCadeautjes gebaseerd op het geboortekaartje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in