Weleda verwenweken voor mama & baby

Weleda verwenwekenZojuist zat onze 3-jarige dochter nog in bad. Ze had er zelf om gevraagd: mama, mag ik een slaapbadje? Ze bedoelde natuurlijk een Weltrustenbadje. Van Weleda. Toen zij geboren werd, sloegen wij de Zwitsal over en gingen we direct voor Weleda. Vooral omdat dit merk 100% natuurlijk producten heeft. Ik gebruikte het zelf al regelmatig voor mijn bad, maar ze hebben ook een heerlijke geurende en verantwoorde babylijn.

Weleda verwenweken

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen toegevoegde rommel dus, wel zo fijn voor zo’n eczeemgevoelig babyhuidje. Zelf badder ik graag in het Lavendelbad Ontspanningsbad van Weleda, maar soms kruip ik gezellig bij mijn dochter in het Weltrustenbadje. En lekker dat ik dan slaap! Ook voor tijdens de zwangerschap, zoals nu, hebben ze fijne producten.

Buikjesolie tegen darmkrampjes

Toen mijn dochter klein was, gebruikte ik bovendien regelmatig de Baby Buikjesolie als ze darmkrampjes had. Ideaal, ze werd er vaak rustig van. Weleda is een topmerk, en ook deze baby, die het nu nog met een badje van vruchtwater moet doen, mag straks genieten van de Weleda babylijn!

Andere babyverzorgingsproducten

Er zijn natuurlijk nog meer babyverzorgingsproducten. Ik hou het meest van natuurlijke producten, zonder nare toevoegingen. De allerbeste kwaliteit babyverzorgingsproducten is niet echt te noemen, omdat het ook persoonlijk is. De ene geur vind je net wat prettiger dan de ander. Let in elk geval op dat je een merk kiest dat mild is en zonder toevoegingen. Dan zit je altijd goed!

Weleda verwenweken mama kind

Omdat wij drukke mama’s onszelf best eens iets vaker mogen vewennen, zijn er oud dus de WeledaVerwenweken. Verwen je baby met 100% natuurlijke Weleda Babyproducten en Weleda verwent jou met een gratis verwendouche. Bij aankoop van een babyproduct maak je bovendien kans op een van de 25 professionele fotoshoots! Ga snel naar een winkel bij jou in de buurt voor de speciale actieverpakkingen. Check je unieke code binnenin de verpakking en ontdek of je de winnaar bent van zo’n prachtige fotoserie van je baby én een foto op canvas.

Weleda baby verzorgingsproducten

Datum beoordeling
Vorig artikelB-Happy
Volgend artikelAlles dubbel
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in