Roos & Tijn gaat verhuizen en ruimt op!

Al vaker schreef ik over de leuke webwinkel van Roos & Tijn. Nu wil het geval dat zij gaan verhuizen. Dat betekent dat het magazijn leeg moet! Ik werd gevraagd om dit te vertellen aan mijn lezers, want zo helpen jullie elkaar. Jij kunt een tof kledingstuk voor je kind aanschaffen tegen een wel heel scherpe prijs (want uitverkoop!), Roos & Tijn maakt de schappen leeg en hoeft minder dozen in te pakken. Goeie deal toch?

Wat vind je bij Roos & Tijn?

Ik zou denken, nu klik je meteen even door naar de website om te kijken wat jij voor mooi voordeeltje je kunt scoren. Voor wie nog niet overtuigd is vertel ik nog even wat je kunt vinden bij Roos & Tijn. Dat is namelijk een heleboel. Naast kinderkleding van de merken kinderkleding van Molo, Kidz-Art,  Petrol Industries,  Björn Borg,  Funky XS,  Dutch Dream Denim,  Bampidano, Little Pieces ,  O’Chill en nOeser verkopen ze ook kinderkamer-artikelen, hippe tassen, speelgoed- en cadeau-artikelen. En dat alles nu dus tegen leuke opruimingskortingen.

Mijn verlanglijstje

Ik heb al even gespiekt en wat dingen uitgekozen voor mijn kids. Zo zag ik voor Feetje een fijn fluffy vest, een jurk met konijntjes (leuk voor de Pasen!) en een lief vestje van nOeser. Voor Lenthe spotte ik een hip jurkje van Moodstreet, een stoer jurkje van Bampidano en een feestelijk rokje van Kids-Art. Leuk voor de kerst!

De oudste twee

Voor Yuren kon ik helaas niet zo veel vinden, het meeste wat ik zag is toch voor de meiden. Sterre was zelf weg van deze denim jumpsuit en dit Bampidano rokje. En eigenlijk nog veel meer, maar ze heeft (helaas voor haar) niet zoveel nodig.

Winactie!

Namens Roos & Tijn mag ik een leuke winactie organiseren. Via onderstaand formulier geef jij je top 3 van kledingstukken door die op jouw verlanglijstje staan. Doe dat door de link door te geven van het item en de maat. Een van de deelnemers mag ik iets van het lijstje laten winnen! Misschien ben jij dat wel! Doe je mee? (deze actie loopt tot 30 november 2017)

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelRaamdecoratie
  Volgend artikelBetaalbare damesfietsen
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in