Sintcadeautjes met batterijen

De een houdt er niet van, de ander wel: sinterklaascadeautjes met batterijen. Tja, ik vind het zeker geen speelgoed waar kinderen een hele dag mee moeten spelen, maar voor af en toe vind ik het wel leuk. Zeker als het ook nog een educatief effect heeft. Ik selecteerde 7 sintcadeautjes met batterijen.

sinterklaascadeautjes-met-batterijen

Sintcadeautjes met batterijen

Ik heb geprobeerd sintcadeautjes met batterijen te selecteren voor alle leeftijden. Zo vond ik voor de kleintjes een grappige microfoon. Ook heb ik spelletjes gevonden en to do speelgoed. Hiermee kunnen ze lekker zelfstandig aan de slag, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

KidiFluffies

Jaja, een echt hondje met pluchen vacht, of een blauwe poes. Dit interactieve, pluche huisdier reageert op aanraking, geluid en beweging. Zo kan je kind hem eten en drinken geven, spelletjes spelen én houdt hij ervan als je hem regelmatig knuffelt. Op zijn LCD-scherm laat hij emoties en grappige animaties zien. Schud de KidiFluffie of gooi hem omhoog in de lucht en ontdek zijn verschillende reacties. Speel sportieve logica-spellen en train je reactiesnelheid. Gebruik zijn lijfje om spelletjes te spelen en grappige zinnetjes te horen. Erg grappig vind ik dat je ‘m kunt personaliseren met je eigen stem. De KidiFluffie herhaalt vervolgens wat je zegt en vervormt je stem. Tot slot kun je de Kidifluffie gebruiken om je kindje in slaap te laten vallen. Stel een slaaptijd in en je hoort rustgevende muziek.

Maak Maartje beter

De droom van ieder kind: een pop die praat, zingt en af en toe ziek is. Zo kun je Maartje echt verzorgen. Soms heeft ze koorts en moet je haar temperatuur meten, soms moet ze een prikje. En het komt voor dat je haar arm of been moet verbinden. Dat zorgen vind iedere kleuter leuk. Maartje is een lieve en slimme pop. Zo kan ze je naam onthouden, je dagelijkse ritme en ze weet zelfs wanneer je jarig bent! Ze leert kleintjes het dagritme met behulp van vrolijke reacties in de ochtend, middag en avond. Maak Maartje beter is een grappig cadeau wat de kleintjes zeker zal aanspreken.

KidiDoggy

Ook al zo grappig, een echte robothond. Met de magische kluif kun je hem hypnotiseren en zeggen waar hij in moet veranderen. KidiDoggy kan transformeren in 20 leuke en grappige karakters, zoals een piraat, superheld, konijn of tijger. Ook reageert hij als een echte hond op meer dan 10 verschillende commando’s zoals “zit”, “geef pootje” en “koekje?” Klap met je handen, fluit en gebruik je stem om met de robot te spelen. Het LCD-scherm geeft grappige animaties en emoties weer. De robothond reageert niet alleen met beweging maar ook met zinnetjes en realistische en grappige geluiden.

Ravensburger Xoomy tekenmachine

Met deze tekenmachine kunnen kinderen de tofste tekeningen en kleurplaten zelf maken. Door het handige formaat is dit ook erg geschikt om mee te nemen, zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen als ze mee zijn op visite met de feestdagen. Bekijk het filmpje als je wil weten hoe het werkt.

Electro

Electro is wel een beetje mijn old time favourite. Ik vond het vroeger als kind al leuk, en ik zie dat mijn kinderen het ook regelmatig pakken. Als moeder ben ik vooral fan vanwege het educatieve karakter.

Stikbot Animation Studio

Deze animatiestudio transformeert je kinderen toch echte filmregisseurs. Ze hebben wel even je iPhone nodig, maar verder is het een echte topper. Met de Stikbots Zanimation Studio kun je een eigen stop motion film maken. Download de app op de telefoon en klem daarna de telefoon in de houder. Zet de Stikbots poppetjes klaar en maak een foto met de app. Zet de handen iets omhoog en maak weer een foto. Voor 1 seconde film maak je 10 foto’s. Dus zorg dat je niet te snel de Stikbots van plek verandert. Met de green screen, die is bijgeleverd, kun je je eigen achtergrond kiezen.

K3 Mircofoon

Voor de kleintjes is deze K3 Microfoon een fantastisch cadeau. Zing mee met 4 K3 liedjes of neem je eigen hit op. De spetterende kleur en lichtjes show maken het natuurlijk helemaal af.

Vorig artikelOntspannende massage bij het Massagehuys
Volgend artikelThermen & Badewelt Euskirchen, absoluut genieten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in