17 x schoencadeautjes onder de €2,50

Mijn kinderen mogen elke woensdag en zaterdag hun schoen zetten sinds Sinterklaas in Nederland aankwam. Dat bleek te gaan om 6 keer. Met vier kinderen zijn dat dus 6 x 4 = 24 cadeautjes. Nu vind ik het allemaal hartstikke leuk hoor, dat Sinterklaasfeest en die schoen zetten, maar 24 x schoencadeautjes van 5 euro = €120,00 en dan hebben we Sinterklaasavond nog niet eens gehad. Ik ben natuurlijk niet helemaal van Lotje…

Dus ik ging op zoek. Naar leuke schoencadeautjes onder de €2,50. Dat bleek nog best een uitdaging, maar het is gelukt. Check mijn lijst…

schoenkadootjes-onder-de-2,50

 1. Ik kon dat vroeger eindeloos doen, vormen maken met een spirograaf. Mijn oma had een doos met allerlei soorten en gekleurde pennen, geweldig vond ik dat! Sterre vindt het nu ook leuk, ze heeft al een setje. Deze zag ik bij de HEMA en is maar 1 euro. Hartstikke leuk! Wel pas vanaf een jaar of 8, daarvoor kunnen ze het motorisch gezien nog niet zo goed.
 2. Diertjes. Ik ben helemaal fan van de Ostheimer diertjes, maar helaas is er geeneens goedkoper dan €2,50. Yuren is waarschijnlijk net zo blij met deze rubberen dino, maar dat mag de pret niet drukken…
 3. Met deze vinger tattoo’s speel je hele poppenkastvoorstellingen. Ze zijn niet giftig en gaan er ook weer makkelijk af. Kinderen zijn gek op tattoo’s. Goed cadeau dus. En maar €1,95.
 4. 3D puzzels zijn fijn, omdat ze leuk zijn om te maken, goed voor het ruimtelijk inzicht en het gaat ook weer op. Dus neemt het maar tijdelijk plek in, iets wat ik als mama van 4 heel erg kan waarderen…
 5. Ken je ze nog van vroeger, deze veren? Ik vond ze erg leuk, en liet ze eindeloos van de trap lopen. Dat vinden onze kinderen vast ook geweldig, denk je niet?
 6. Voor de allerkleinsten is deze ijs-puzzel uberschattig. De kleurtjes zullen elk babytje aantrekken.
 7. Goocheltrucs hebben altijd iets magisch. Vooral jongens vinden dat geweldig, zo kunnen ze lekker de hele familie doen verbazen met pakjesavond. Of straks, tijdens het kerstdiner. Deze tip ik dan ook als perfect schoencadeau. Er zijn meerdere versies, dus bij meerdere kinderen is het leuk om een paar verschillende te kiezen.
 8. Sjablonen doen het ook goed, zowel bij de jongens als de meiden. Lekker aan tafel eerst de vormen maken, daarna inkleuren. Er zijn meerdere soorten, zo is deze met griezeldieren ook leuk, of deze vogels.
 9. Deze pauwstickers vind ik zelf gewoon heel mooi. Dan hoop ik dat mijn meiden dat ook vinden…
 10. Vliegtuigjes hebben altijd een enorme aantrekkingskracht op Yuren. Hij kan er eindeloos mee gooien, proberen loopings te maken enzo. Daarom is dit een goed en goedkoop cadeau.
 11. Dit washi tape kleurboek is goed voor de motoriek. Er wordt washi tape bijgeleverd, wat ze zo precies mogelijk moeten opplakken, de rest kunnen ze kleuren. Zijn ze wel even mee bezig hoor.
 12. Dit leuke koffertje zal direct betrokken worden in het spel, let maar op. En je kunt er bovendien dingen in bewaren, lego ofzo. Of de andere schoencadeautjes. Scheelt weer een hoop losse zooi.
 13. Een caleidoscoop. Die moet je ook minimaal 1 x in je leven gehad hebben. Dit is je kans. Voor in de schoen.
 14. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kinderen gebruiken altijd mijn masking tape. Een eigen rolletje past prima binnen het schoencadeautjes budget en zullen ze zeker leuk vinden.
 15. Gewoon een grappig varkentje om mee te spelen. Of neer te zetten. Vinden kinderen tof. Let maar op.
 16. Een bouwpakket voor je eigen poppenhuis. Eerst kleuren, dan vouwen en daarna spelen. Te leuk. Zeker voor maar €1,50.
 17. Creatievelingen kunnen hun hart ophalen met deze kraskaarten.
Vorig artikel5 topcadeaus voor sinterklaasavond
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #44
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in