Smartgames

Als leerkracht, AB-er en moeder ben ik buitengewoon enthousiast over de smartgames van Blijfwijs. Met deze hersenkrakers probeer je door middel van logica en inzichtelijk vermogen je een bepaald probleem op te lossen. Ieder spel begint makkelijk maar is al snel ook een uitdaging voor volwassenen. Ideaal op school voor de wat snellere kinderen die na hun werk nog tijd over hebben voor wat uitdagende spelletjes. Maar ook thuis heel goed voor kinderen om te spelen. Er zijn verschillende soorten, maar erg leuk is bijvoorbeeld Trucky 3. Dit spel is genomineerd als Speelgoed van het Jaar. Het is al vanaf 3 jaar te spelen. Er moeten verschillende pakjes worden opgepikt, maar gaan die wel allemaal in hun laadruimte passen? Het kind ontwikkelt hiermee het inzichtelijk vermogen en logisch denken. Nog kleinere kinderen kunnen de wagens gebruiken om lekker mee rond te rijden en te vullen. Ook Camelot Jr. is een favoriet. De prins wil de prinses een kus geven maar jij moet helpen om ze bij elkaar te brengen. Je probeert met passen en meten (logica en ruimtelijk inzicht) de juiste weg te maken. In de avonduren. Dit spel is ook erg leuk voor volwassenen!

Namens Blijfwijs mogen wij 1 x het spel Chicken Shuffle weggeven. Een compact spel dat ook leuk is op de achterbank. Met de plastic puzzelstukken probeer je iedere kip op een ei te laten broeden. Dat begint makkelijk maar wordt natuurlijk steeds ingewikkelder. Een kip mag natuurlijk niet op een ander boerderijdier gaan zitten! Wat moet je hier voor doen? Laat ons via dit formulier weten wat jou het leukste smartgame lijkt dat Blijfwijs verkoopt en waarom. Deze actie duurt tot 9 november 2011.

Vorig artikelZoli Baby
Volgend artikelTel de dieren!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in