MOOI OOK

hip-modern-geboortjekaartje-met-sterretjes-jens-large.jpgOog voor detail, eenvoud en perfectie, dat is het streven van MOOI OOK. Dat zie je niet alleen terug in de ontwerpen, maar merk je ook in de dienstverlening van dit veelzijdige bedrijf. Een geboortekaartje of trouwkaart bestellen is heel eenvoudig. Je kiest een kaart, maakt een account aan en je plaatst zelf de gewenste tekst en kiest de papiersoort. De volgende stap is het aanvragen van een gratis proefkaartje en bij akkoord bestel je eenvoudig online, samen met bijpassende enveloppen, etiketten en  sluitzegels.

Maar bij MOOI OOK zitten ze niet stil en volgen ze de trends op de voet. Zo lanceren ze binnenkort Kaartje op Karton. Geboortekaartje-SeppBij Kaartje op Karton worden voor de geboortekaartjes en trouwkaarten oude ambachten zoals letterpers en zeefdruk geombineerd met moderne technieken en trendy ontwerpen. Door het gebruik van luxe (oud hollands) papier en speciale kartonsoorten ontstaat er een prachtige, luxe kaart.

Nog even geduld dus, maar hou de  lancering van Kaartje op Karton goed in de gaten als je op zoek bent naar die ene, hele speciale kaart!

Vorig artikelVerjaardagsslinger van Kiddycolors
Volgend artikelStudio LND
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in