Cuffs mannenaccessoires

DG-20-00-01Hier staat de kerstboom al, gisteren opgezet. Het is alleen nog wel een beetje kaal, zo zonder cadeautjes. Dus die gaan we nu verzamelen. Voor dochterlief weet ik genoeg, voor mezelf ook (haha) maar voor mijn mannelijke wederhelft vind ik het een stuk lastiger. En dat hoor ik vaker om mij heen. Daarom ben ik ook zo blij met de website Cuffs.nl. Die staat helemaal vol met leuke mannenaccessoires. En nog zeer betaalbaar ook. Erg leuk om te onthouden straks voor vaderdag, maar voor nu perfecte kado’s voor onder de kerstboom! Voor je man een setje mooie manchetknopen, voor je vader een hippe dasspeld of pochette en voor opa misschien een leuk setje bretels? Zelfs voor kindervlinderstrikjes kun je terecht bij Cuffs. Grappig detail: Cuffs is de afkorting van cufflinks, de engelse vertaling van manchetknopen. Dus kun je niet slagen voor de mannencadeaus rond de kerst? Ga online shoppen bij Cuffs en je bent zo klaar! En wat handig is, alles past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Cuffs.nl is een onderdeel van Steendam Herenmode in Delft.

homecuffskerst3

En ook Cuffs is met de kerst op komst erg gul voor de lezers van Hip & Hot. Wie meedoet met de winactie maakt namelijk kans op een zilverkleurige manchetknoop! De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is: hoeveel verschillende categorieën zilverkleurige  manchetknopen staan er op Cuffs.nl? Het antwoord geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 11 januari 2010.

V-95-05

Vorig artikelBeloningsposter
Volgend artikelHulpbronnen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in