Smartphone hoesjes die ècht leuk zijn!

uilenDe titel zegt het al, waar vind je nu eens een website met smartphone hoesjes die echt leuk zijn? En dan niet alleen voor de iPhone, maar ook andere smartphones? Ik heb eindelijk een site gevonden waar ik blij van word. Hier hebben ze werkelijk alle stijlen: klassiek, hip, eigentijds, stoer, vrolijk, grappig, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben een passend hoesje. Ik vind bijvoorbeeld de versie met de hartjes erg leuk, niet te soft, maar wel vrouwelijk. Naast allerlei smartphonehoesjes kun je er ook iPhone accessoires vinden. En dat allemaal op één website! Das pas handig.

smartphone hoesje hartjes

Namens Smartphonehoesjes.nl mogen wij een voucher ter waarde van €25,00 weggeven. Daar moet je uiteraard wel iets voor doen. Laat ons weten via onderstaand formulier, welk hoesje jij zou willen kopen als je de voucher wint. Wie weet, mag jij dan straks wel een heel fijn smartphonehoesje voor jezelf uitkiezen! Deze actie loopt tot 9 mei 2014.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  samsung hoesje leer roze

  Vorig artikelEen traktatie voor je smaakpapillen!
  Volgend artikelBuitenhelden
  Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in