Buitenhelden

buitenheldenBuiten spelen is leuk! En essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Rennen, even gillen omdat het buiten mag, fietsen, rennen, slakken zoeken, blaadjes vinden, spelen met water en zand. De leukste en makkelijkste manier om alles te ontdekken over alles wat groeit en bloeit. Nu groeit er aan de boom van Stichting Bomen Over Leven een tak, speciaal voor kinderen! Eentje die kinderen tussen 3 en 7 jaar en (groot)ouders leuke ideeën geeft over buitenspelen, knutselprojecten en spelenderwijs kinderen leert over buiten: BuitenHelden. Een ontzettend leuk initiatief dat ik graag aan jullie tip. Ik haal er veel inspiratie vandaan voor mijn kinderen om te doen als ze even een verveel-momentje hebben.

Word je ook een BuitenHeld? Voor maar €17,50 per jaar en ontvang onder andere 4 x per jaar het magazine Buiten! in je brievenbus. Lees mee op de website, facebook en twitter en ontvang de nieuwsbrief met nog meer leuke tips, uitjes, doe-dingen en weetjes in je mailbox.

buiten magazine

Vorig artikelSmartphone hoesjes die ècht leuk zijn!
Volgend artikelPost en Papier
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here