Sneeuwboekjes

1001004011565815Nu het zo mooi wit is, wordt er natuurlijk veel buiten gespeeld. En niets is fijner om na het ravotten in de sneeuw binnen bij de verwarming een boekje te lezen.
Zoals ‘Noortje in de Sneeuw’, Een knus voorleesboekje over de sneeuwpret van een meisje, haar hond en haar pop. Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie.

Is je kindje nog wat jonger, is ‘Apie in de sneeuw’ een aanrader. Het boekje is geschikt voor kids vanaf twee jaar en gaat over Vera. Zij en haar knuffel Apie gaan spelen in de sneeuw. Ze maken een grote sneeuwpop en sleeën met hun vriendje Boris en knuffel Beer.
De boekjes zijn te bestellen bij Bol. En vandaag voor 20.30 besteld, is morgen in huis!

Zit je zelf liever met je benen op de bank en een kop thee in de hand een boek te lezen? De klassieker ‘Sneeuw’ van Bernlef is dan een tip. In dit prachtige boek beschrijft Bernlef de schrijnende geschiedenis van liefde en gemis in een stijl die even kaal is als het Zweedse landschap waarin het verhaal zich afspeelt. Het is bij Bol te verkrijgen als tweedehands exemplaar maar ook als E-boek te downloaden. Kan je direct beginnen!
9200000010062221

Vorig artikelSnowy hot chocolate
Volgend artikelLet it snow
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in