Foto Armbanden

804_foto_armband_kleinkinderenDit superoriginele cadeau voor mama’s of oma’s kwam ik tegen bij Fortunefriends en wil ik graag met jullie delen. Het lijkt me een site om te bookmarken, vooral omdat deze armbanden geweldig leuk zijn voor de feestdagen. Met deze hippe Foto Armband maak je elke vrouw blij. Naast mooie bedeltjes zitten er hangers aan met kleine fotootjes erin. Bijvoorbeeld van je partner, de kinderen of de kleinkinderen.  Maar ook van je huisdier of je idool kun je een armband laten maken. Geheel naar eigen invulling! De armbanden worden op maat gemaakt, dus je hebt je eigen unieke armband. Na overleg via de mail gaat Fortunefriends voor je aan de slag.

fotoarmband

Wil jij zo’n Foto Armband hebben? Of bestellen voor je moeder, schoonmoeder of iemand anders voor de feestdagen? Stuur dan een mail naar Fortunefriends en vermeld dat je via Hip & Hot komt. Je krijgt dan namelijk 20% korting! Deze actie geldt tot 3 november 2009.

496_foto_armband

Vorig artikelKind aan huis
Volgend artikelWitZandGrijs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in