Let it snow

Al speurend op Etsy met als zoekterm ‘sneeuw’ of ‘schaatsen’ loop je tegen de meest fantastische spullen aan.
Denk je bijvoorbeeld dat schaatsen voor baby’s niet bestaan? Toch wel, kijk maar eens op deze site. schaatjesUbercute voor aan de voetjes van je kleintje. Je kan op deze pagina ook terecht voor andere originele gebreide spulletjes voor je baby.

En is jouw kind in de winter jarig en heb je binnenkort een kinderfeestje? Dan is een feestje op (natuur)ijs natuurlijk een superleuk idee! Maak dan thuis een mooie uitnodiging met behulp van deze winterstempel en deel traktaties met sneeuwmannetjes uit op school.

vosjeAls je helemaal hip&hot wil zijn met de ‘vosjes trend’,  bekijk dan eens deze hanger voor aan je ketting. Een wit winter vosje, gemaakt van plastic en zo’n 6 cm groot. Een ideaal wintercadeau voor jezelf of voor een jarige vriendin!

Vorig artikelSneeuwboekjes
Volgend artikelWijnwoensdag
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in