Snel, gemakkelijk en heerlijk eten met de Mathijs Maaltijdbox

Image-1Je leest er de laatste tijd veel over en het lijkt erop dat de bedrijven die maaltijdboxen aanbieden als paddestoelen de grond uit schieten. Ik vind dit wel een goede ontwikkeling. Je hebt zo meer keuze en voor de prijs is het natuurlijk altijd goed, wat concurrentie!

Vorige week heb ik de Mathijs Maaltijd box geprobeerd. De Familybox groot; we waren die week met z’n viertjes (twee volwassenen, een kind van 15 en eentje van 6). Bestellen ging gemakkelijk, de communicatie rondom tijdstip bezorging was prima. Een sms de dag voor bezorging vertelde me de tijd waarop de box zou worden bezorgd en ja hoor, de bezorgtijd klopte tot op de minuut precies. Kijk, dát is al iets om blij van te worden.

familybox_newkopie

In de box vind je de ingrediënten voor 3 maaltijden; qua hoeveelheid perfect voor ons gezin. Qua originaliteit vond ik het wat minder, het is vrij standaard met niet al te ingewikkelde recepten en zonder specifieke kruiden en specerijen. Maar hé, dat maakt deze box juist perfect voor een gezin met weinig tijd én kids die lastige eters zijn.

IMG_7098Wat stond er bij ons deze week op het menu? Het eerste wat ik bereidde was de scholfilet met aardappelpuree en worteltjes. Heerlijk, puur, eenvoudig. Quint at zijn vingers er bij op. De dag erna stond de pasta met maïs, rode pesto, champignons en kipfilet op het programma. Tot slot aten we de rijst met runderworstjes, gele paprika en kikkererwten.

Conclusie? Als je graag gemakkelijk en vers kookt en niet echt een keukenprinses bent, is de Familybox een uitvinding. Experimenteer je liever wat in de keuken? Dan past de Variatiebox beter bij je. Voor beide boxen betaal je € 59; je eet hier dan gemakkelijk met z’n viertjes van.

Ook proberen?
Voor onze lezers hebben we een mooie aanbieding. Wil jij de Matthijs Maaltijdbox ook eens proberen? Op je eerste maaltijdbox besteld bij Mathijs krijg je met gebruik van de code HIPENHOT 15 Euro korting. Laat je ons weten hoe je ‘m vond?

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here