Snoeza

boxkleedsnoezaEen naamgenoot van me, de eigenaresse van webshop Snoeza, is een creatief wonder. Na jaren van oefenen opende zij de deuren van haar webshop. Een webshop vol snoezige, hippe en natuurlijk handgemaakte spulletjes. Voor baby, peuter en kind. Mooie poppenwagens, tasjes, boxkleden, dat soort dingen. Ze zijn al vaker voorbij gekomen, van die leuke knuffeldoekjes, maar ook die zie je hier ze weer. En ze blijven leuk, al zeg ik het zelf! Snoeza heeft bijvoorbeeld hippe babushka’s, maar ook leuke gekoopte ritseldoekjes in verschillende kleurige stofjes.

bbsnoeza

En het leuke is, Hip & Hot mag 2 van deze knoop-ritseldoekjes weggeven! Wat ik daarvoor graag wil weten is: welke leuke producten van vilt verkoopt Snoeza? Ik vind het namelijk een geweldig hip product! Laat het antwoord weten via dit formulier en wie weet mag jij zo’n leuk knoop-ritseldoekje uitkiezen. Deze actie loopt tot 16 november 2009.

ritseldoeksnoeze

Vorig artikelOuders Natuurlijk Beurs
Volgend artikelMie-Toe
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in