Twinkelbell

Prachtige sieraden voor kleine en grote prinsessen. Bij Twinkelbell vind je het allemaal. Op de site komt de magie je al tegemoet. De vrolijke kleuren, de lieve en mooie sieraden. Alles wordt met liefde en een beetje magie gemaakt door Samanta. Voor de kleine prinsessen vind je er prachtige armbanden en kettingen, met of zonder naam. Wil je er een bepaalde bedel aan, dan is dat ook mogelijk. Ik vind zelf de wens sieraden erg mooi. Ze worden gemaakt om hoop, vertrouwen en onverwacht geluk te brengen. Dat is toch heel bijzonder? Iedereen kan wel wat geluk en vertrouwen gebruiken. Stel je liever zelf een armband of ketting samen, dan kan dat ook bij Twinkelbell. Er worden namelijk ook losse kralen en bedels verkocht. Zoiets is natuurlijk ook erg leuk om tijdens een kinderfeestje te doen. Samen wat moois maken. De sieraden zijn ook super om als cadeautje te geven, want welk klein prinsesje wil er nou niet een prachtige armband of ketting ontvangen. Dus ben je nog op zoek naar een magisch sieraad voor jezelf of iemand anders, ga dan zeker even kijken bij Twinkelbell.

Ga je wat bestellen bij Twinkelbell, maak dan gebruik van de kortingscode hipenhot10. Dan krijg je namelijk 10% korting op je gehele bestelling.

Vorig artikelOlmoost
Volgend artikelSmollies Handsok
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in