Sparkling sieraden voor de feestdagen

Oh wow, dacht ik toen ik deze schitteringen in de mailbox voorbij zag komen. Wel heel erg mooi voor een stijlvolle kerst, deze sieraden. Ik zie het helemaal voor me, bij die zwarte lange kerstjurk die ik in geen jaren aan kon omdat ik altijd of zwanger was, of nog niet voldoende terug op gewicht na een zwangerschap. Dit jaar pas ik er echter in, en mooi dat ie aangaat ook! Deze schitterende armbanden, oorbellen en kettingen passen er heel goed bij. Lief, met een hartje of kerstig met een sterretje. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals zoetwaterparels, edelstenen, schelpen en glaskralen. Ze zijn natuurlijk ook leuk als cadeau. Je koopt deze Sparkle serie bij Sassy Girl.

Namens Sassy Girl mogen wij de 3 bovenstaande armbanden weggeven. Laat ons via dit formulier weten wat de vorm van het logo van Sassy Girl is en wie weet valt er straks zo’n mooie armband bij je op de deurmat! Deze actie loopt tot 25 november 2012.

Vorig artikelKnipkaartenkalender
Volgend artikelOERRR
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in