HipStoer&Lief Kinderkleding

P8056267Met een nieuwe baby op komst begin ik me langzaamaan weer een beetje in babykleding te verdiepen. Ik ben daar al weer zo lang uit. Onhandig detail is natuurlijk dat je niet goed weet of je naar jongens of meisjeskleding moet kijken. Dit keer willen we niet weten wat het wordt, we gaan voor de verrassing. Dus dan kijk ik maar gewoon naar allebei! Van HipStoer&Lief ontving ik voor het nieuwe kindje alvast een stoer rompertje. Zwart met wit, dat kan voor zowel een jongen als een meisje natuurlijk. Het trok me naar de site van HipStoer&Lief om eens een kijkje te nemen en inspiratie op te doen. Zij verkopen leuke merken als La Petite Ourse, LoffF en Tuuf’s World. Van dat laatste merk heb ik vlak na de geboorte van mijn dochter een superleuk pakje gehad. Ik weet nog hoe verdrietig ik was toen het niet meer pastte. En ook LoffF heeft natuurlijk prachtige spulletjes! Ik spotte al leuke shirtje en broekjes, voor zowel de nieuwe baby als mijn bijna 3 jaar oude dochter. Allemaal even Hip Stoer & lief.

P8307115

HipStoer&Lief was zo lief om iets beschikbaar te stellen voor de winactie op Hip & Hot, namelijk 2 kadobonnen ter waarde van 15 euro die je vrij mag besteden in de shop. Wat je hiervoor moet doen is even kijken welke babymerken zij verkopen en dat via dit formulier laten weten. Uit de goede inzenders worden 2 winnaars gekozen die kunnen gaan shoppen. Deze actie loopt tot 9 januari 2010.

P9137775

Vorig artikelJojoebi designs
Volgend artikelBeloningsposter
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in