Srprs.me brief van Heleen aan Nelleke

He Nelleke!

Zo goed te lezen wat jouw grootste les van ons weekendje weg is! Ik ben het namelijk zo met jou eens dat het heel cool is om eens van de gebaande paden af te gaan. En dat het fijn is om die controle eens los te laten. Want NIET weten waar je heengaat is zo ontzettend gaaf! Daar ben ik in dat weekend wel achter gekomen. Go with the flow, want dat doen we eigenlijk veel te weinig!

20151114_094549663_iOSVoor ons begon de voorpret al iets eerder dan die van jullie. Srprse.me stond al een tijdje in mijn agenda. Omdat Judith last minute moest afhaken gingen jij en Nelson mee. Ik had er direct veel zin in. Vol goede zin gingen Quint en ik zaterdagochtend op pad richting destination unknown. Heel spannend vonden wij het wel hoor en Quint vond het één groot avontuur. Voor mij was het voornamelijk de onbekende bestemming én natuurlijk het onbekende gezelschap!

Mijn top 5 geniet-momentjes:
1. Dat begint natuurlijk met die onbekende bestemming, het is lastig uit te leggen wat dat met je doet. Het is spannend, je krijgt er een beetje de kriebels van in je buik. Mensen gaan aan je vragen “En? Weet je al wat?”. En dat maakt het alleen maar spannender, en zéker leuker!

2. Brugge zelf. Het is een ontzettend leuke stad en ik ben blij dat srprs.me ons daar naar toe heeft gestuurd. Het is niet groot en de historische binnenstad is heel overzichtelijk. Je vindt er sfeervolle straatjes en het centrum is deels autovrij en grotendeels autoluw. Heel fijn, zeker als je met kinderen bent.

20151115_090119040_iOS

3. Heel tof vond ik een bezoekje aan het Chocolade Museum, ook wel choco-story genoemd. Doe dat zeker als je met kinderen bent. In het museum wordt de geschiedenis van de verwerking van cacao tot chocolade uitgelegd. Meerdere keren per dag laat een echte chocolatier zien hoe je Belgische paralines maakt. En natuurlijk mag je deze ook proeven!

20151115_100406437_iOS

4. Ken je dat? Je weet dat je naar stad x gaat en je gaat vooraf alvast op Iens zoeken waar je lekker kunt eten. Bij srprs.me is dat was lastiger. Maar zo leuk! Je loopt een beetje rond, gluurt duur de ramen en ziet een restaurant er gezellig uit? Dan stap je gewoon naar binnen. Wij zijn ‘s avonds heerlijk met de jongens uit eten gegaan en als lunch stonden op zondag Belgische frietjes op het menu. Gewoon, omdat het kan!

20151115_131926861_iOS

5. Quint en ik sliepen in het Gheestelic Hof, een prachtig klassiek hotel in de binnenstad, waar de trappen kraakten van oudheid. Onze kamer was helemaal in de nok en er zaten luiken voor onze ramen. Quint vond dat spannend, het leek een beetje op een kasteel! Qua locatie ligt het hotel perfect met winkels en bezienswaardigheden op loopafstand. 20151115_084732215_iOS

Srprs.me, ik ben fan en ga zeker nog eens op destination unknown!

Vorig artikelCadeautips voor bollebozen
Volgend artikelSieraden voor mannen. Hot or not?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in