Het gemak van de dakkoffer

Wij hebben best een grote auto, een Citroen C4 Grande Picasso, maar als wij met ons zeskoppige gezin willen gaan kamperen is de ruimte toch best beperkt. De laatste keer dat we gingen kamperen was nog voordat Fee geboren was. We gingen naar Corsica, en sleepten oa een tent mee, 3 volgroeide kinderen en eentje ter grootte van een aardbei in mijn buik. We leenden een dakkoffer van de vader van een vriendin en dat was echt ideaal. Zonder die dakkoffer hadden we echt niet geweten hoe we alles hadden moeten meenemen.

Het gemak van de dakkoffer

Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Deze zomer willen we toch weer graag een paar weken weg. Misschien zelfs wel kamperen! Zeker nu we groter zijn gaan wonen, overwegen we om een dakkoffer aan te schaffen. We hebben immers plek om deze op te bergen. Bovendien zijn we van plan om de komende jaren vaker te gaan kamperen. Die dakkoffer is dan echt een must, want waar laten we anders de tent en de slaapzakken? In de achterbak in elk geval niet! Daar is alleen plek voor een paar tassen met kleding. Wij gaan nooit op wintersport, maar voor wie dat wel gaat is een dakkoffer natuurlijk ook ideaal.

Welke dakkoffer?

De dakkoffer die we leenden was een dakkoffer Hapro en die is eigenlijk heel goed bevallen. Deze dakkoffers zijn er in verschillende soorten en maten. Uiteraard ook verschillende prijsklassen, maar gemiddeld moet je zo’n €250 neertellen voor een beetje dakkoffer. Ik zou er het liefste eentje hebben met zoveel mogelijk ruimte (bijv 440 liter), maar die is dan meteen het dubbele qua prijs. Toch ziet deze er strak uit en met het oog op de toekomst lijkt dit toch de beste optie. Pubers nemen immers veel ruimte in en hun spullen nog meer 🙂

Waar kopen?

Je kunt dakkoffers natuurlijk overal op het wereldwijde web kopen, maar wij oriënteren ons momenteel bij Heuts. Hier verkopen ze echt mooie dakkoffers, lekker strak en gestroomlijnd.

Vorig artikelHave to have!
Volgend artikelOp vakantie naar de Mayenne?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in